Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ


Έχω δει και τα δυο πρόσωπα. Του Αλέξανδρου και του μπάτσου. Δεν δημοσιεύω κανένα... Τα πρόσωπα δεν έχουν σημασία, αλλά οι πράξεις... Για τον μπάτσο μιλάει ο τίτλος μου... Για τον Αλέξανδρο ελπίζω να είναι ο τελευταίος που θα θυμόμαστε με θλίψη...Παιδί ακόμα, στα 15 του νεκρός από σφαίρα μπάτσου...

Υ.Γ.: Αδελφέ μου ξανασκέψου το...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Ας μην παραβλέπουμε το γεγονός πως ο συγκεκριμένος ειδικός φρουρός (αυτός δηλαδή που πυροβόλησε τον 15χρονο Αλέξη) διορίστηκε το 1999, επί ΠΑΣΟΚ δηλαδή, και εκπαιδεύτηκε επί ΠΑΣΟΚ. Και ήρθαμε εμείς το 2004 και τους βρήκαμε αυτούς".
Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Βουλευτής Δράμας, Μαργαρίτης Τζίμας
Το άκουσα το πρωί στο ραδιόφωνο από εξαγριωμένο πολίτη, μαζί με κοσμητικά επίθετα. Δε θέλησα να το πιστέψω. Θεώρησα πως κάτι άλλο είπε ο Υπουργός και μεταφέρθηκε λάθος. Την ίδια δήλωση μου μετέφεραν και φίλοι. Κανείς όμως δεν είχε ακούσει τη δήλωση. Περίμενα να δω με τα μάτια μου, να ακούσω με τα αυτιά μου όλα τα παραπάνω, πιστεύοντας ότι κάπως αλλιώς τα είπε. Κι όμως...
Ειλικρινά...σήμερα ντρέπομαι!
Ντρέπομαι που είμαι Νεοδημοκράτης...Γιατί-όπως και οι άλλοι χώροι βέβαια-έχουμε Υπουργούς, που ζούνε στον κόσμο τους!
Ντρέπομαι που είμαι Δραμινός...Γιατί με τη δημοσιότητα που πήρε η δήλωση, φαίνεται πως η πόλη του Αθλητισμού και του Πολιτισμού (βάσει του πανό που ο ίδιος Υπουργός, ως Δήμαρχος Δράμας, είχε αναρτήσει στο Κραχτίδη) επιλέγει τέτοιους ανθρώπους για να την εκπροσωπούν !
Ελπίζω τουλάχιστον να βγει και να αναιρέσει ή να ανασκευάσει όσα είπε, μην κατανοώντας τη συγκυρία που διάλεξε να τα πει, προσπαθώντας να δικαιολογήσει-δεν καταλαβαίνω τι-προσπαθώντας να αθωώσει-δε ξέρω ποιούς.
Ειδάλλως, καταδικάζει το κόμμα του-το κόμμα μου-και τον τόπο του-τον τόπο μου-να κατηγορηθεί για βλακεία, αν όχι για απανθρωπιά. Και επειδή η τακτική των γενικεύσεων είναι βασικό χαρακτηριστικό της ελληνικής κοινωνίας, εγώ δεν αντέχω ούτε ως νεοδημοκράτης, ούτε πολύ περισσότερο ως Δραμινός, να μου προσάψουν είτε το ένα είτε το άλλο.

Filotas είπε...

Ανώνυμε, ουτε εγώ ως ψηφοφόρος οποιουδήποτε κόμματος δεσμεύομαι από αυτό που ψηφίζω. ότι με προσβάλλει το καταδικάζω δια παντώς!
Ο Τζίμας απλά σκάβει το λάκο που ...έχτιζε για να κάτσει στην κορυφή του!:)
Μάυρισε τους!:)

Ανώνυμος είπε...

Ο Τζίμας και δυστυχώς γι αυτόν, επανέλαβε το ίδιο χθές το βράδυ στην εκπομπή του Χατζηνικολάου.
Λυπάμαι πολύ!!!!!!!!
Νομίζω, ότι έχει την αίσθηση του απυρόβλητου και πιστεύει ότι μπορεί να λέει ότι θέλει, όπως τις ανούσιες ομιλίες του στα χωριά σε ηλικίες άνω των 70. Για αυτό έχει και δυνατή φωνή για να ακούνε οι παππούδες. Βέβαια η αντιμετώπιση του από τους ΑΜΑΝ δεν ήταν καθόλου τυχαία μιας και την προκάλεσε ο ίδιος όλο το πρηγούμενο διάστημα με τις εμφανίσεις του.
Λυπάμαι πολύ για το χαμηλό επίπεδο πολιτικής ή καλύτερα για το δημοκοπικό επίπεδο χαμηλού πολιτικαντισμού και εμετικού λαϊκισμού το οποίο εκπέμπει ο συγκεκριμένος κύριος. Αλλά τι να σου κάνει ο έρμος. Το σύστημα τον δημιούργησε το σύστημα τον αποβάλλει!!!!!!!!!!

Πάνερμος...