Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

"Καληνύχτα λοιπόν σε όσους κοιμούνται, έτσι κι αλλιώς κανείς δεν περίμενε να ξυπνήσουν και Καλή Τύχη σε όσους αντιστέκονται"!

Ευτυχώς, τρόπος του λέγειν, εμάς μας λογοκρίναν κάτι "πατριώτες", πριν από τα μνημόνια, αλλά πως να μη μιλάς, έστω και χωρίς μικρόφωνο ή βήμα, για τα αλλεπάλληλα κρούσματα λογοκρισίας και διώξεων δημοσιογράφων. Η σύλληψη του Κώστα Βαξεβάνη για τη δημοσίευση της λίστας Λαγκάρντ, η απόλυση της Λαμπρινής Θωμά από τον Αθήνα 9,84 γιατί διευκρίνισε on air, ότι η καταγγελία για φίμωση του σταθμού από την Ε.Σ.Η.Ε.Α. εκδόθηκε από τη διοίκηση του σταθμού και όχι από τους δημοσιογράφους, η αποπομπή του Κώστα Αρβανίτη και της Μαριλένας Κατσίμη από την "Πρωινή Ενημέρωση" της κρατικής ΝΕΤ, αλλά και η απομάκρυνση του ρεπόρτερ της επίσης κρατικής ΕΤ3 την Παρασκευή επειδή μετέδωσε τις αποδοκιμασίες κατά του πρωθυπουργού κατά την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη...Κερασάκι η στρατοκρατούμενη παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, για να είναι ασφαλείς οι υπάλληλοι της Τρόικας, που το παίζουν κυβερνήτες της χώρας...
Χουντικές πρακτικές στα media, φασιστικές συμμορίες στους δρόμους...
Την ερχόμενη Πέμπτη στο ΤΕΙ Αρχιτεκτονικής Τοπίου μια από τις πιο ταιριαστές ταινίες για την περίσταση.
"Καληνύχτα λοιπόν σε όσους κοιμούνται, έτσι κι αλλιώς κανείς δεν περίμενε να ξυπνήσουν και Καλή Τύχη σε όσους αντιστέκονται"!

@ Κάθε λινκ στο κείμενο και η σχετική ιστορία, δεν έβαλα τις πλέον γνωστές που λίγο πολύ τις ξέρουμε όλοι και όλες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πάνερμος...