Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Δόξα Βώλακα - Άρης Φτελιάς 6-3 (13η αγωνιστική Α2 Ε.Π.Σ. Δράμας)

Εκπληκτική εμφάνιση της ομάδας του Β. Αναστασιάδη, 
και νίκη επί του πρωτοπόρου Άρη Φτελιάς

Φωτιές πετούσε στο χθεσινό παιχνίδι η επιθετική γραμμή της Δόξας Βώλακα, καθώς στο ντέρμπι της αγωνιστικής κυριάρχησε ολοκληρωτικά και με τέσσερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, επικράτησε του Άρη Φτελιάς με το "αγγλικό" 6-3.
Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα της Δόξας, καθώς μόλις στο 12΄ βρέθηκε πίσω στο σκορ, με γκολ του Χαρετίδη. Τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 16', ο Γ. Μαρίγκος έφερε το σκορ στα ίσα και στο 20' ο Δ. Μίρκου με έυστοχο χτύπημα πέναλτι έδωσε το προβάδισμα με 2-1 στην ομάδα του. Στο 40' ήταν η σειρά της Φτελιάς να κερδίσει πέναλτι το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Σαββίδης και έκανε το 2-2, σκορ με το οποίο έκλεισε το ημίχρονο.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους παίκτες της Δόξας να κυριαρχούν και με εκτελεστή τον Ι. Τσαμπάζη στο 50' και στο 55΄να παίρνουν κεφάλι με 4-2. Η Φτελιά προσπάθησε να αντιδράσει, χωρίς επιτυχία και στο 80 ο Ι. Ράδος έκανε το 5-2. Λίγο αργότερα αποβλήθηκε παίκτης της Φτελιάς με δεύτερη κίτρινη και στο 85' ο Γιώργος Καρατάσιος, έκανε το 6-2, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Δόξα Βώλακα. Στις καθυστερήσεις ο Άρης Φτελιάς μείωσε σε 6-3 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.
Εξαιρετική εμφάνιση για την ομάδα του Βώλακα, η οποία απέδειξε ότι μπορεί να διεκδικήσει την κατάληψη μίας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων της κατηγορίας. Επόμενος αγώνας στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής, εντός έδρας με αντίπαλο τον Ηρακλή Παρανεστίου.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής:

Ηρακλής Παρανεστίου - Μακεδονικός Αλιστράτης 3-4
Δόξα Σιταγρών - Απόλλων Νεροφράκτη 1-1
Ηρακλής Μαυροβάτου Δόξα Αντ. Καστρινός 1-0
Ορφέας Χωριστής - Ακρίτας Ν. Κρώμνης 2-2
Ερμής Οχυρού - ΑΕ Κυργίων 1-5

(κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση)

Οι σκόρερ της Δόξας Βώλακα μέχρι στιγμής 13η αγωνιστική (25 γκολ):
6 γκολ: Δ. Μίρκου
5 γκολ: Μαρίγκος Γ.,
4 γκολ: Ι. Μίρκου
3 γκολ: Ι. Τσαμπάζης
2 γκολ: Ι. Ράδος
1 γκολ: Γ. Μίρκου
Σταμπουλής
Χρ. Μποσκοψίου
Καρατάσιος
1 αυτογκολ: με Δόξα Καστρινός το 0-2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πάνερμος...