Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2007

Τσιμεντάρουν τον δημοτικό Κήπο!…


Είναι να απορεί κανείς με τις εμπνεύσεις των υπευθύνων της Ονειρούπολης και την συνδρομή του Δήμου σε διάφορες αξιώσεις; Δεν υπάρχει ο χρόνος για σκέψη ή δεν υπάρχει αυτή η πολυτέλεια στην προσπάθεια γοητείας της πόλης μας προς τον, συμπαθέστατο κατά τα λοιπά, Γρηγόρη Αρναούτογλου και το σεβαστό κοινό του.

Εδώ και μερικές ημέρες πέφτουν μπετά μέσα στον δημοτικό κήπο. Τρεις εξεδρούλες από μπετόν από καμιά εικοσαριά τετραγωνικά μέτρα η καθεμιά έχουν φυτευθεί στο τμήμα του δημοτικού κήπου πέριξ του χώρου όπου υπήρχαν τα περιστέρια, από τα λεγόμενα «πηρούνια» μέχρι το τέλος του Κήπου προς την πιάτσα του Ταξί.

Τα εκτρώματα θα αποτελέσουν βάσεις για να στηθούν μόνιμα μέσα στον κήπο τρία ξύλινα σπιτάκια για τις ανάγκες της Ονειρούπολης, που μετακομίζει απειλητικά φέτος στον Δημοτικό Κήπο. Δηλαδή αν η Ονειρούπολη πάει καλά φέτος του χρόνου θα τσιμεντάρουμε κι άλλο τον Κήπο για να στήσουμε κι άλλα σπιτάκια; Η δεν πειράζει που μαζί με το μπετόν που έπεσε στο νότιο τμήμα του κήπου για να παρκάρουν δημοτικά οχήματα μερικές ακόμα νησίδες μπετόν θα προστεθούν στο ασφυκτικά εναγκαλισμένο από την πόλη οικοσύστημα του Κήπου.

Αισθητική άποψη δεν υπάρχει στην δημοτική αρχή; Πόσο όμορφο σας φαίνεται ένα πάρκο όπου φυτρώνουν έστω και ξύλινα σπιτάκια;

Το ζήτημα της τσιμεντοποίησης του Κήπου είναι πολύ σημαντικό. Υπερβαίνει κατά πολύ την Ονειρούπολη που είναι μια εικοσαήμερη εμποροπανήγυρις με θέμα τα Χριστούγεννα. Τα κόμματα και οι δημοτικές παρατάξεις δεν έχουν άποψη;

10 σχόλια:

0comments είπε...

"Αισθητική άποψη δεν υπάρχει στην δημοτική αρχή;"

"Τα κόμματα και οι δημοτικές παρατάξεις δεν έχουν άποψη;"

AXXXAAAAXAXAXA!!!
Όταν λες ανέκδοτα είσαι άπιαστος!!!
Να 'σαι καλά ρε φίλε! Γελάσαμε και σήμερα.

Εννοείται πως είναι μείζον το θέμα. Και ίσως είσαι ο μόνος που το θέτει σ' αυτή την πόλη. Το παραπέρα πρέπει να το δούμε λίγο πιο συλλογικά.

Καλημέρα!

ΥΓ: Κουκιά τρώνε κουκιά μολογάνε
ή αλλιώς
Μπετά έχουν στα μυαλά τους
Μπετά φυτρώνουν στην πόλη που κάνουν κουμάντο.

Ανώνυμος είπε...

Μα επιτέλους τι πρόβλημα έχετε με το τσιμέντο βρε παιδιά? Δεν σας καταλαβαίνω! Προτιμάτε την σκόνη, την μυρωδιά του βρεγμένου χώματος, την λάσπη...θέλετε να βλέπετε να φυτρώνουν λουλουδάκια...ιιιιχχχχ...ανατριχιάζω και μόνο που το σκέφτομαι! Τι αναχρονισμός!
Δεν θέλω να σας προσβάλλω, αλλά...πως να το πω...εσείς στην επαρχία είστε λίγο...λίγο...δεν βρίσκω λόγια ...καλημέρα σας ωστόσο, από την ειδυλιακή μας τσιμεντούπολη!

Babett

ο δείμος του πολίτη είπε...

Είναι η κακώς ενοούμενη λογική της ανάπτυξης μέσα από τις τσιμεντένιες επεμβάσεις. Κάποτε μπέναμε στο γύψο και σήμερα χανόμαστε στο τσιμέντο.

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω με τον 0comments: γελάσαμε και σήμερα.
Εντάξει, στην πλατεία που την γέμισαν εδώ και καιρό τσιμεντο τουλάχιστον δίνουν χρώμα, εκεί καλά κάνουν και τα βάζουν.
Αλλά κάτω τα χέρια από τον κήπο μας!!
(και να δεις πόσοι θα συγκινηθούν..)

Juanita La Quejica είπε...

Μήπως πρέπει να οργανώσετε κάποια συντονισμένη κίνηση διαμαρτυρίας όσο είναι καιρός;

Ανώνυμος είπε...

opos ke stin agia barbara me ton perivoito gamo... ponai xeri kovume xeri...

tote legame:

gia kathe dentro pou kovete mia nifi tha exi ponokefalo.

tore tha leme:

gia kathe tetragoniko tsimentou ston kipo ena tetragoniko mauri bogias sta grafeia tou dimarxeiou, laos, nomarxias ke opou allou ta crite apo mas tha ine.

i apla... mporoume na apagagoume to θείο vrefos...

karnavalia...

Filotas είπε...

Στο Δημαρχείο σήμερα σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, κάποιου έλεγαν τι γράφει ο μαλάκας?
Στις τηλεοπτικές εκπομπές γαργάρα!...
Την καλησπέρα μου σε όλες και όλους!

0comments είπε...

Και δίκηο είχαν!
Αφού δεν είσαι κι εσύ ένας απ' τους υποτακτικούς λαμόγιους του Δημαρχοτζιμαίϊκου και τολμάς και υψώνεις τη φωνή σου.

Ειδικά γιά όλους αυτούς τους κυρίους: Χειρότερος μαλάκας είν' αυτός που όχι απλά δεν το καταλαβαίνει αλλά απορρεί κι απο πάνω γιατί οι άλλοι δεν είναι σαν αυτόν.

maria_pin είπε...

Fovero! Kai giati parakalw xreiazontai monimes kataskeves gia kati pou tha ginetai mia fora to xrono gia liges meres? Mhpws paralogiszomai kai gw kai ypopiptw anohth protaseologia pou kanenan den afora? Pantws to synthima " oxi allo tsimento" prepei na mas enwnei olous!

Kalo agwna kyrioi!

YG. Sorry kai gia ta greeklish, alla eimai makrya kai den exw fonts :(

Filotas είπε...

Ονειρουπολη, Ονειρούπολη!
Και στον Κήπο, Και στον Κήπο...
Ω.Ω.Ω. παν' τα περιστέρια, φέραμε μπετό...

Πάνερμος...