Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2007

Ανταπόκριση από την "Ονειρούπολη"!


Περπατώ στην πόλη, «Δευτέρες στον Ήλιο» αν θυμάστε την ταινία, αν δεν την είδατε σας την προτείνω. Διαβάζω εφημερίδες, τοπικές κυρίως, παντού τα πάντα είναι γιορτινά. Κανένα πρόβλημα! Έρχονται τα Χριστούγεννα εποχή ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για την πόλη και φέτος υπάρχουν πολλές καινοτομίες για την καλύτερη εμπορική και πολιτική εκμετάλλευση τους. Η πρώτη και καλύτερη το πρώτο διώροφο ξύλινο σπιτάκι που τοποθετείται στην πόλη στην καρδιά του Δημοτικού Κήπου. Θα το συνοδεύουν τρία η τέσσερα ακόμα τοποθετημένα σε εξέδρες από μπετόν που θα σκεπαστούν με χώμα…

Οι φωτογραφίες είναι χτεσινές.

Τα περιστέρια τοποθετήθηκαν στον Κήπο την δεκαετία του ’80 για να διωχθούν οι «πάνκηδες» της πόλης που άραζαν στα παγκάκια της βόρειας πλευράς του κήπου εκείνη την περίοδο. Τώρα τα περιστέρια διώχνονται από τον Κήπο, όχι επειδή κουτσουλάνε τις τζαμαρίες των καταστημάτων, αλλά επειδή θα έρθει να εγκατασταθεί στον Κήπο ο …Άη – Βασίλης!!! Ονειρούπολη…

Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων τα πουλιά δεν τα ταΐζει κανείς και δεν είναι λίγα αυτά που ξεψυχάν στους δρόμους και στη συνέχεια πολτοποιούνται από τα αυτοκίνητα.

Επί της ουσίας των κατασκευών μέσα στον Κήπο για την Ονειρούπολη.

Δρομολογείται ήδη η παράσταση ομάδας πολιτών στον Δήμο Δράμας για να τεθεί το ζήτημα της νομιμότητας των συγκεκριμένων κατασκευών στον Δημοτικό Κήπο της Δράμας. Πολιτικά δεν συζητάμε, τα μπετά μέσα στα Πάρκα ανήκουν σε άλλες εποχές!

Έχουμε κι εμείς «ατσαλάκωτο»!...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οκ...κατάλαβα, αντί για αξίνα πληκτρολόγιο και φωτογραφική μηχανή...και ...! Υπο το φως της ημέρας λοιπόν..επικροτώ!
Οταν αποφασίσετε να πιάσετε αξίνα στο χέρι αγαπητέ ενημερώστε με να ανέβω και εγώ!
Εχετε την συμπαραστασή μου...και ας μην έχω επισκεφτεί ποτέ την πόλη σας...
Πλαγιομετωπικοί ασπασμοί

Babett

0comments είπε...

Καλή τύχη σύντροφε!

Πρέπει επιτέλους να γίνει κατανοητό ότι κι αυτή η πόλη ανήκει στα πουλιά και στους ανθρώπους της και Όχι στους διαχειριστές της όποιας, συνταγματικής ή όχι, εξουσίας.

Έδώ είμαι!

Πάνερμος...