Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Στην κορυφή του ...Φαλακρού...Μαυρόβατος - Βώλακας 0-2, 6/4/2013

Παίζοντας μεθοδικά και με άριστο στήσιμο από τον Βασίλη Αναστασιάδη, η Δόξα Βώλακα πέρασε με 2-0 μέσα από την έδρα του Ηρακλή Μαυροβάτου κι έπιασε πλέον την κορυφή του ομίλου των πλέι - οφ για την άνοδο στην Α1 κατηγορία. Με την θερμή συμπαράσταση των φίλων της, η Δόξα ήλεγξε το παιχνίδι από το πρώτο μέρος και παρότι κινδύνευσε σε κάποιες περιπτώσεις, με την εξαιρετική εμφάνιση του Γιάννη Αβραάμ αλλά και την μεστή εμφάνιση του β' ημιχρόνου, πήρε τη μεγάλη νίκη. 

Το σκορ άνοιξε στο 57' ο Δ. Μαρκόπουλος, με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, το οποίο αμυντικό προσπάθησε να απομακρύνει με αποτέλεσμα η μπάλα να πάρει ψηλοκρεμαστή πορεία και να περάσει πάνω από τον τερματοφύλακα για να γίνει το 0-1. Δεκατρία λεπτά αργότερα, ο Γ. Μίρκου εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά όπως επιτιθόμασταν και ο Γ. Μαρίγκος με γυριστή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι την έστειλε στο απέναντι παράθυρο κάνοντας το 0-2. Δεν υπάρχει υστερείσας από την Δόξα, για άλλο ένα παιχνίδι.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Φτελιά νίκησε στη Χωριστή τον Ορφέα με 2-0 και είναι στην πρώτη θέση μαζί με τη Δόξα με 17 βαθμούς, ενώ ο Ορφέας έμεινε στους 16, ενώ στα Κύργια η τοπική Α.Ε. νίκησε 2-0 τους Σιταγρούς και τους έθεσε εκτός διεκδίκησης της ανόδου, Τα Κύργια έχουν πλέον 8 βαθμούς, οι Σιταγροί 7 και ο Μαυρόβατος 3.
Στην επόμενη αγωνιστική η Δόξα Βώλακα υποδέχεται τον Ορφέα Χωριστής, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει πολλά για την εξέλιξη της μάχης της ανόδου.


 ΌΛΟΙ και ΟΛΕΣ την Τετάρτη 10 Απριλίου στις 5 μ.μ., 
 στο γήπεδο του Βώλακα!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πάνερμος...