Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Ολοταχώς για την Α1! Δόξα Βώλακα - Ορφέας Χωριστής 2-0. 13/4/2013

Εκπληκτική για άλλη μια φορά η ατμόσφαιρα στη "Νίστεκ Αρένα"
Με μια ψυχωμένη και δυναμική εμφάνιση η Δόξα Βώλακα, υπέταξε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της, τον μέχρι πριν δύο αγωνιστικές πρωτοπόρο Ορφέα Χωριστής και βασικό συνδιεκδικητή μίας από τις δύο θέσεις της ανόδου, τον οποίο άφησε πλέον τέσσερις βαθμούς πίσω της, με τρία παιχνίδια να απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
Η ομάδα του Βασίλη Αναστασιάδη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και παρά το πολύ καλό στήσιμο της Χωριστής και την πίεση κυρίως στα χάφ της ομάδας της Δόξας, ήλεγξε το ρυθμό και είχε μία δυο καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Κάτι τέτοιο δεν άργησε να συμβεί στο β' μέρος, με την έναρξη μετά από όμορφο συνδυασμό περίπου δέκα μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή του Ορφέα, ο Γιάννης Μίρκου με δυνατό βολέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα της Χωριστής, κάνοντας το 1-0 και δίνοντας το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς.
Στη συνέχεια ο Ορφέας προσπάθησε να αντιδράσει πήρε την κατοχή της μπάλας, αλλά η Δόξα ήταν αυτή που απειλούσε στις αντεπιθέσεις, με Δ. Μαρκόπουλο αρχικά και Ι. Τσαμπάζη στη συνέχεια, καθώς με τη δυάδα Ι. Μίρκου - Γ. Μαρίγκου. Μία πολύ καλή στιγμή ήταν αυτή στο 60' με τον Δ. Μαρκόπουλο, να μπαίνει από τα δεξιά και να σουτάρει δυνατά αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα σε δύσκολη απόκρουση, ενώ η Δόξα είχε ακόμη ένα άστοχο πλασέ του Ι. Τσαμπάζη σε τετ - α - τετ στο 81' και ένα ορθώς ακυρωθέν γκολ του Π. Στάικου στο 83' ως οφ - σάιντ.
 
Το 1-0 από τον Γιάννη Μίρκου
Τελικά στο 89' ο Π. Στάικος κυνήγησε μια δυνατή μπαλιά και πήρε την κόντρα από τον τερματοφύλακα που είχε βγει εκτός περιοχής και δε δυσκολεύτηκε με πλασέ από το ύψος του ημικυκλίου της περιοχής να την στείλει στην αριστερή γωνία, γράφοντας το 2-0 και βάζοντας τέλος στην υπόθεση της κατάκτησης των τριών βαθμών.
Ήταν η πέμπτη σερί νίκη της Δόξας, με εξαιρετική αμυντική λειτουργία, απέναντι σε μία ομάδα την οποία μέχρι στιγμής σε τρία παιχνίδια μέσα στη σεζόν δεν είχε καταφέρει να νικήσει. Η σημερινή νίκη όμως είναι όλα τα ...λεφτά!
Δόξα Βώλακα: Αβραάμ, Σίντος, Δράμπαλης, Παντσελής, Ι. Ράδος, Δ. Μίρκου, Γ. Μίρκου, Δ. Μακρόπουλος ( 75' Χρ. Μποσκοψίου) , Ι. Μίρκου ( 80' Ι. Τσαμπάζης) , Γ. Μαρίγκος, Π. Στάικος
Δεν υπάρχει υστερείσας για άλλο ένα παιχνίδι, όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και ανταμείφθηκαν αγωνιστικά και ηθικά από τον κόσμο.



Στα άλλα δύο παιχνίδια του ομίλους ανόδου της Α2
Φτελιά - Κύργια 2-1
Σιταγροί - Μαυρόβατος 2-0

Η μεγάλη ευκαιρία του Δ. Μαρκόπουλου στο 55'

Στη Βαθμολογία:
Δόξα 
Βώλακα 20
Φτελιά 20
Χωριστή 16
Σιταγροί 10
Κύργια 8
Μαυρόβατος 3

Με βάση τα σημερινά αποτελέσματα, εκτός διεκδίκησης της ανόδου είναι πλέον οι Σιταγροί και τα Κύργια και μαθηματικά, ενώ η άνοδος θα παιχτεί μεταξύ της Δόξας, της Φτελιάς και της Χωριστής, με τις δύο πρώτες να έχουν το πλεονέκτημα των τεσσάρων βαθμών, τρία παιχνίδια πρίν το τέλος.
Την επόμενη αγωνιστική η Δόξα θα παίξει στους Σιταγρούς με την πάντα επικίνδυνη Δόξα Σιταγρών.

Πανηγυρισμοί για το 1-0...



"Φωτιά" και στην εξέδρα!


Η μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Γιάννη Τσαμπάζη

Αποθέωση στο τέλος για τους παίκτες του Βασίλη Αναστασιάδη

Η "πλατφόρμα" ήταν και πάλι γεμάτη και με καινούργια συνθήματα
ΌΛΟΙ και ΌΛΕΣ στους Σιταγρούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πάνερμος...