Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Ορφέας Χωριστής - Δόξα Βώλακα 1-0 (10η αγων. Α2 Ε.Π.Σ.Δράμας, 17/11/2012

Η φάση του γκολ της Χωριστής
στο 51ο λεπτό της συνάντησης
Την πρώτη ήττα της μετά από νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων, γνώρισε το Σάββατο 17/11 η Δόξα Βώλακα, στο γήπεδο της Χωριστής από τον τοπικό Ορφέα, με σκορ 1-0.
Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και για τις δύο ομάδες, με δυνατές μάχες στο χώρο του κέντρου και την ομάδα μας να εγκλωβίζεται από το ότι ο Ορφέας έπαιξε ψηλά την άμυνα του και εφάρμοζε πολύ καλά το τεχνητό οφ-σάιντ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τη Δόξα να ελέγχει το ρυθμό στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά ο Ορφέας ήταν εκείνος που απείλησε σε δύο φάσεις αμέσως μετά, με ένα διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή που έφυγε άουτ αρχικά και λίγο μετά με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση που έφυγε επίσης άουτ. Η Δόξα προσπάθησε να απειλήσει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, αλλά δεν είχε κάποια αξιόλογη προσπάθεια. Στο δεύτερο μέρος, η Χωριστή ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο έκτο λεπτό, όταν μετά από ωραία ενέργεια από τα δεξιά βγήκε η σέντρα μέσα στην περιοχή και από το ύψος του πέναλτι και διαγώνια ο παίκτης του Ορφέα με μονοκόμματο συρτό σουτ, την έστειλε να καταλήξει στην απέναντι γωνία της εστίας.
Στη συνέχεια η Δόξα πίεσε τον Ορφέα για την ισοφάριση, έχοντας την καλύτερη φάση της στο 65΄ όταν μετά από ωραίο συνδυασμό η μπάλα έφτασε στον Ι. Μίρκου στο ύψος της μεγάλης περιοχή και απέναντι από τον γκολκίπερ, αλλά το συρτό σουτ απέκρουσε ο τελευταίος.

Ο Γιάννης Αβραάμ αποκρούει το πέναλτι
του Ορφέα Χωριστής στο 93
'
Η Δόξα προσπάθησε μέχρι το τέλος για την ισοφάριση, αλλά ο Ορφέας ταμπουρώθηκε και απειλούσε με αντιεπιθέσεις κι έτσι σε μία από αυτές στο 92' κέρδισε πέναλτι, σε ανατροπή παίκτη του μέσα στην περιοχή της Δόξας. Ο Γιάννης Αβραάμ όμως δεν άφησε τους γηπεδούχους να διευρύνουν το σκορ τους. Έτσι το τελικό αποτέλεσμα έμεινε στο 1-0. Δόξα Βώλακα (Βασίλης Αναστασιάδης): Αβραάμ, Σταμπουλής (46' Σίντος Ι.), Παντσελής, Μποσκοψίου Π., Δράμπαλης Κ., Δ. Μίρκου (75' Μποσκοψίου Χρ.), Καρατάσιος, Τσαμπάζης (70' Μαρίγκος), Ι. Ράδος, Δ. Μαρκόπουλός, Ι. Μίρκου.

Η Βαθμολογία της Α2 Ε.Π.Σ. Δράμας μετά από 10 αγώνες:



Οι σκόρερ της Δόξας Βώλακα μέχρι στιγμής 10η αγωνιστική (16 γκολ):
5 γκολ: Δ. Μίρκου
4 γκολ: Μαρίγκος,
2 γκολ: Ι. Μίρκου
1 γκολ: Γ. Μίρκου
Ι. Τσαμπάζης
Σταμπουλής
Χρ. Μποσκοψίου
Ι. Ράδος

Η επόμενη αγωνιστική, 11η θα γίνει στις 24/11/2012 με ώρα έναρξης 14:45 και με τα εξής παιχνίδια στο πρόγραμμα της:
Απόλλων Νεροφράκτη - Ηρακλής Παρανεστίου
Άρης Φτελιάς - Δόξα Καστρινός
Μακεδινικός Αλιστράτης - Ακρίτας Ν.Κρώμνης
Δόξα Βώλακα - Ερμής Οχυρού
Δόξα Σιταγρών - Α.Ε.Κυργίων
Ηρακλής Μαυροβάτου - Ορφέας Χωριστής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πάνερμος...