Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Δόξα Βώλακα - Ερμής Οχυρού 1-1 (11η αγωνιστική - Α2 Ε.Π.Σ.Δ - 24/11/2012)

Ο Γιάννης Μίρκου έχει εξαπολύσει τον κεραυνό,
δέκα μέτρα έξω από την περιοχή και ο γκολκίπερ
είναι ανήμπορος να αντιδράσει. Το 1-0 στο 27'

Μετά από άλλη μία μέτρια εμφάνιση, σήμερα το απόγευμα στο Βώλακα, η Δόξα παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον μαχητικό Ερμή Οχυρού. Το παιχνίδι είχε την γνωστή εικόνα, με την ομάδα του Βασίλη Αναστασιάδη να έχει την κατοχή της μπάλας από την αρχή και να χάνει την πρώτη μεγάλη της ευκαιρία στο 8', όταν το σουτ του Δ. Μαρκόπουλου από το ύψος της γραμμής της μεγάλης περιοχής, βρήκε το δοκάρι. Έξι λεπτά αργότερα, ο Τσαμπάζης σούταρε περίπου από το ίδιο σημείο, αλλά μπλόκαρε χαμηλά στη γωνία του, ο τερματοφύλακας του Ερμή. Το γκολ ήρθε στο 27' όταν ο Ι. Μίρκου εκτέλεσε αριστοτεχνικά ένα φάουλ ακριβώς απέναντι από την εστία και δέκα μέτρα έξω από την περιοχή. Η μπάλα κατευθύνθηκε στο αριστερό παραθυράκι της εστίας και ο γκολκίπερ παρά την προσπάθεια, την μάζεψε τελικά από τα δίχτυα, 1-0.
Το ημίχρονο βγήκε χωρίς κάποια μεγάλη φάση με ένα δύο καλά σουτ από την πλευρά της Δοξας τα οποία όμως κατέληξαν άουτ. Στο δεύτερο μέρος ο Ερμής προσπάθησε να πιέσει, αλλά τελικά οι χαμένες ευκαιρίες των παικτών της Δόξας και ένα ατομικό λάθος στην άμυνα, του έδωσαν την ευκαιρία να κερδίσει το πέναλτι στο 69', το οποίο αξιοποίησε ο Πάπάζης και έκανε το τελικό 1-1.
Λίγα λεπτά πριν ο Ερμής είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά ο Αβραάμ “είπε όχι”.
Ο Παπάζης νικάει τον Γιάννη Αβραάμ από
τα 11 μέτρα και φέρνει το παιχνίδι στα ίσα
στο 69'
Απο την πλευρά της Δόξας, μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Μαρίγκος στο 63, να καθαρίσει το παιχνίδι, όταν ο Τσαμπάζης, έκλεψε από τα αριστερά στη γραμμή του άουτ και με εξαιρετική ποδιά, άδειασε τον αμυντικό και μπήκε στην περιοχή, πάσαρε στον συμπαίκτη του στο ύψος του πέναλτι αλλά το σουτ του τελευταίου έφυγε άουτ. Τελευταία μεγάλη ευκαιρία στο 82' όταν μετά από κόρνερ η μπάλα γκέλαρε και δύο μέτρα πριν την εστία ο Δ. Μίρκου δεν μπόρεσε να την βρει γεμάτα, δίνοντας την ευκαιρία στον τερματοφύλακα να μπλοκάρει.
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε του παίκτες του Ερμή να πανηγυρίζουν, ενώ οι παίκτες της Δόξας ήταν εμφανώς κατηφείς.
Δόξα Βώλακα (Βασίλης Αναστασιάδης): Αβραάμ, Σταμπουλής, Παντσελής, Μποσκοψίου Π. (75' Μποσκοψίου Χρ.), Δράμπαλης, Δ. Μίρκου, Τσαμπάζης, Ι. Μίρκου, Δ. Μαρκόπουλος, Μαρίγκος (67' Στάικος Π.), Ράδος

Αναλυτικό φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι με όλες τις καλές φάσεις
 θα ανέβει στο blog την ερχόμενη Τετάρτη.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής ημέρας:
Φτελιά - Δόξα Καστρινός 6-0
Αλιστράτη - Νέα Κρώμνη 1-1
Μαυρόβατος - Χωριστή 0-1
Νεροφράκτης - Παρανέστι 2-2
Σιταγροί Κύργια 2-1



Οι σκόρερ της Δόξας Βώλακα μέχρι στιγμής 11η αγωνιστική (17 γκολ):
5 γκολ: Δ. Μίρκου
4 γκολ: Μαρίγκος,
3 γκολ: Ι. Μίρκου
1 γκολ: Γ. Μίρκου
Ι. Τσαμπάζης
Σταμπουλής
Χρ. Μποσκοψίου
Ι. Ράδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πάνερμος...