Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Δόξα Βώλακα - Μακεδονικός Αλιστράτης 1-0 (8η αγ. 2012-2013 Α2 Ε.Π.ΣΔ - 3/11/2012)

Πάντα εκεί, πάνω στην δεξαμενή...
Μετά από πολύ καλή εμφάνιση στο γήπεδο του Βώλακα, η Δόξα νίκησε με 1-0 τον Μακεδονικό Αλιστράτης, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας, το περασμένο Σάββατο. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι, με πολύ δύναμη και καλό σε γενικές γραμμές ρυθμό. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Δ. Μίρκου στο 35', όταν μετά από απόκρουση μέσα στην περιοχή και στο ύψος του πέναλτι, στόπαρε την μπάλα, την προφύλαξε ανάμεσα σε μια τετράδα αμυντικών και με γυριστό χαμηλό σουτ, έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας, παρά την προσπάθεια αμυντικού να απομακρύνει πάνω στη γραμμή.
Το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά στο δεύτερο ημίχρονο, με τους παίκτες του Μακεδονικού να προσπαθούν να απειλήσουν την εστία του Γιάννη Αβραάμ, αλλά τους παίκτες του Βασίλη Αναστασιάδη να είναι πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Πολλές ήταν οι καλές φάσεις σε αυτό το διάστημα, με τέσσερα δοκάρια, δύο για την Αλιστράτη με διαγώνιο σουτ από πλάγια στην απέναντι πλευρά στο α' ημίχρονο και  με πλασέ από το ύψος του πέναλτι που η μπάλα βρήκε το δοκάρι τα πόδια του Αβραάμ και κατέληξε κόρνερ και δύο για τη Δόξα, το πρώτο με δυνατό σουτ του Δημήτρη Μαρκόπουλου έξω από την περιοχή και απέναντι από την εστία, το οποίο αλλοίωσε ο τερματοφύλακας και το δεύτερο λίγο αργότερα, όταν ο Γιάννης Ράδος έχασε αρχικά το τετ- α- τετ, με τον τερματοφύλακα να αποκρούει με τα πόδια, την μπάλα να παίρνει ύψος και να φεύγει πλάγια, όπου ο Ράδο με εναέριο γυριστό πλασέ την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Δημήτρης Μίρκου έχει μόλις στείλει την μπάλα
στα δίχτυα και σπεύδει να πανηγυρίσει το 1-0
Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη της ομάδα του Βασίλη Αναστασιάδη, η οποία την έφερε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας - με καλύτερη διαφορά τερμάτων από  Σιταγρούς και Κύργια - και με βλέψεις για την κορυφή στη συνέχεια.
Το ερχόμενο Σάββατο, η Δόξα αγωνίζεται και πάλι στο γήπεδο της με αντίπαλο την συνονόματη ομάδα των Σιταγρών, σε ένα ντέρμπι με πολύ μεγάλη σημασία.
Η σύνθεση της ομάδας στο παιχνίδι με την Αλιστράτη:
Αβραάμ, Παντσελής, Σταμπουλής, Μποσκοψίου Π., Μποσκοψίου Χρ., Μίρκου Δ., Καρατάσιος, Μίρκου Γ., Τσαμπάζης,  Μαρκόπουλος Δ., Μαρίγκος. Ως αλλαγές πέρασαν στο β' ημίχρονο ο Ράδος Γ., ο Δράμπαλης Κ. και ο Σένδρος.


Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής:

Ερμής Οχυρού – Παρανέστι 2-1
Κύργια – Ακρίτας Νέας Κρώμνης 8-1
Χωριστή – Καστρινός 1-0
Μαυρόβατος – Νεροφράκτης 4-1
Σιταγροί – Φτελιά 2-3

Η βαθμολογία της Α2 Ε.Π.Σ. Δράμας




Οι σκόρερ της Δόξας Βώλακα μέχρι στιγμής (15 γκολ):
4 γκολ: Μαρίγκος, Δ. Μίρκου
2 γκολ: Ι. Μίρκου
1 γκολ: Γ. Μίρκου
Ι. Τσαμπάζης
Σταμπουλής
Χρ. Μποσκοψίου
Ι. Ράδος

(κάντε κλικ στις φώτο για μεγέθυνση)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πάνερμος...