Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

A2 Κατηγορία Ε.Π.Σ. Δράμας - Πανόραμα αποτελεσμάτων Α γύρου περιόδου 2012 - 2013

Κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση
Με την συμπλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Α2 Ε.Π.Σ. Δράμας, δημοσιεύω σήμερα το πανόραμα αποτελεσμάτων της κατηγορίας σε αυτές της πρώτες έντεκα αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Ουσιαστικά συμπληρώθηκε το ένα τρίτο του "μαραθώνιου" της Α2, με τον Άρη Φτελιά να είναι αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο, καθώς έχει εξασφαλίσει διαφορά 8 βαθμών από τη δεύτερη και τρίτη θέση, όπου συγκατοικούν Σιταγροί και Μαυρόβατος. Τέταρτος είναι ο Ορφέας Χωριστής που έκανε δύο συνεχόμενες πολύ μεγάλες νίκες και αναρριχήθηκε στη βαθμολογία, πέμπτος είναι ο Βώλακας που έμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδια μακριά από τη νίκη, ενώ την εξάδα κλείνουν τα Κύργια με 17 βαθμούς, έναν περισσότερο από την Αλιστράτη που είναι στην έβδομη θέση. Οι έξι αυτές ομάδες - πλην Φτελιάς - όπως όλα δείχνουν θα διεκδικήσουν τις πέντε θέσεις που οδηγούν στην πρώτη εξάδα των πλέι - οφ.
Από εκεί και κάτω, Νεροφράκτης, Παρανέστι και Ακρίτας έχουν μια σχετικά καλή απόσταση από τους δύο ουραγούς του πρωταθλήματος, Ερμή Οχυρού και Δόξα Καστρινό, χωρίς αυτό να αποτελεί απαραίτητα εγγύηση παραμονής στην κατηγορία.
Στατιστικά:
Καλύτερες επιθέσεις: Φτελιά 32 και Κύργια 28 γκολ
Χειρότερες επιθέσεις: Καστρινός 5 και Οχυρό 11 γκολ
Καλύτερες άμυνες: Βώλακας 7 και Φτελιά 9 γκολ
Χειρότερες άμυνες: Ακρίτας Ν.Κ. 34 και Καστρινός 26 γκολ.
Χωρίς απώλεια σε έξι παιχνίδια στο γήπεδο της είναι η Φτελιά, ενώ σε πέντε παιχνίδια στο Μεσοχώρι το Παρανέστι ακόμα δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης. Αήττητη στην έδρα της σε πέντε ματς είναι και η Α.Ε. Κυργίων, ενώ χωρίς εκτός έδρας νίκη, σε έξι ματς,  είναι ο Ερμής Οχυρού (δύο ισοπαλίες) η Δόξα Καστρινος (έξι ήττες).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πάνερμος...