Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Δόξα Βώλακα - Δόξα Σιταγρών 1-0 (9η αγων. Α2 Ε.Π.Σ.Δράμας, 10/11/2012)

Ο Δ. Μίρκου, υπό το βλέμμα του Ι. Μίρκου
κάνει με κεφαλιά το 1-0 στο 7' 
Μετά από ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, η Δόξα Βώλακα νίκησε με 1-0 τη Δόξα Σιταγρών και αναρριχήθηκε, μόνη πλέον, στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, μειώνοντας κι άλλο την απόσταση της από την κορυφή. Η νίκη της ομάδας του Βασίλη Αναστασιάδη, ήρθε δίκαια, παρά το αγχωτικό φινάλε, που προήλθε κυρίως από την επιπολαιότητα των επιθετικών της ομάδας, οι οποίου έχασαν τουλάχιστον τέσσερις κλασσικές ευκαιρίες μέσα από την περιοχή για να καθαρίσουν το ματς. Τελικά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, ήταν αυτό που έβαλε τέλος στην αναμέτρηση.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 6 λεπτό της συνάντησης όταν από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα γύρισε προς τα πίσω, στο ύψος της γραμμής της μεγάλης περιοχής, όπου ο Δ. Μαρκόπουλος έκανε τη σέντρα στην καρδιά της άμυνας, όπου ο Δ. Μίρκου, σε μια σχεδόν ίδια φάση με το γκολ στο παιχνίδι με τη Δόξα "Α. Καστρινός", με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του πορτιέρο των Σιταγρών.
Άποψη της κερκίδας από την πλευρά της καντίνας
Το υπόλοιπό πρώτο μέρος κύλησε με την ομάδα της Δόξας Βώλακα να ελέγχει το ρυθμό και να προσπαθεί να απειλεί με αντεπιθέσεις. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν και το κατάφεραν ειδικά στο β΄μέρος και μέχρι το 80' όταν και έμεινα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής παίκτη τους με δεύτερη κίτρινη κάρτα, λόγω διαμαρτυρίας.
Για την Δόξα στο δεύτερο μέρος έχασαν σημαντικές ευκαρίες, ο Ι. Ράδος, ο Ι. Μίρκου, ο Δ. Μαρκόπουλος και ο Μαρίγκος, οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να βρούνε δίχτυα.
Τέταρτη σερί νίκη για τη Δόξα και επόμενος αγώνας στη Χωριστή, με αντίπαλο τον τοπικό Ορφέα, το ερχόμενο Σάββατο.
Η σύνθεση της Δόξας Βώλακα: Αβραάμ, Σταμπουλής, Δράμπαλης, Παντσελής, Μποσκοψίου Π., Δ. Μίρκου (65' Μποσκοψίου Χρ.), Καρατάσιος, Ι. Μίρκου, Δ. Μαρκόπουλος, Τσαμπάζης (85' Στάικος Π.), Ράδος (80' Μαρίγκος)


Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής:


Ηρακλής Παρανεστίου - Ακρίτας Ν.Κρώμνης 2-4
Δόξα Καστρινός - Ερμής Οχυρού 2-1
Απόλλων Νεροφράκτη – Α.Ε.Κυργίων 3-2
Άρης Φτελιάς - Ορφέας Χωριστής 5-2
Μακεδονικός Αλιστράτης - Ηρακλής Μαυροβάτου 2-0

Η βαθμολογία της Α2 Ε.Π.Σ. Δράμας:
Οι σκόρερ της Δόξας Βώλακα μέχρι στιγμής (16 γκολ):
5 γκολ: Δ. Μίρκου
4 γκολ: Μαρίγκος,
2 γκολ: Ι. Μίρκου
1 γκολ: Γ. Μίρκου
Ι. Τσαμπάζης
Σταμπουλής
Χρ. Μποσκοψίου
Ι. Ράδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πάνερμος...