Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2007

Η χαρά του "καταπιεσμένου δεξιού"...

Όλη η «καλή» δεξιά έσπευσε να ταυτίσει τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με έκνομες ενέργειες μετά από την σύλληψη του ενήλικα γιου ενός στελέχους του ΣΥΝ για συμμετοχή σε ληστεία τράπεζας στην Αθήνα, την περασμένη εβδομάδα. Από τις ελληνικές φασιστικές ιστοσελίδες που κατήγγειλαν κρατική προστασία στην Αριστερά(!), μέχρι τα παράπονα των «τηλεπατέρων» του Έθνους για άνιση μεταχείριση και τα μεθοδευμένα δημοσιεύματα για ταύτιση της στάσης της Αριστεράς υπέρ των ατομικών δικαιωμάτων, ως προκάλυμμα σε παράνομες ενέργειες. Ο Πολύδωρας δεν είναι υπουργός, αλλά θα χαμογέλασε βλέποντας τα αντανακλαστικά των «καταπιεσμένων».

Από τη μια κατήγγειλαν την μη δημοσιοποίηση του ονόματος του συλληφθέντα, ως απροκάλυπτη προστασία του ηγετικού στελέχους από την κυβέρνηση. Από την άλλη τόνιζαν ότι ο Συνασπισμός μπορεί τώρα να χαίρεται του ταραξίες του, ταυτίζοντας εμμέσως πλην σαφώς το κόμμα με όλες τις επιθέσεις που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια από τον λεγόμενο αντιεξουσιαστικό χώρο.

Η υπεράσπιση των ατομικών δικαιωμάτων οποιουδήποτε κρατούμενου, είναι θέμα αρχής και όχι συνάρτηση του βαθμού συγγένειας, ιδεολογικής, ή εξ αίματος με οποιονδήποτε πολιτικό χώρο. Τα δικαιώματα αφορούν όλους τους πολίτες, ημεδαπούς ή όχι, αριστερούς κεντρώους και δεξιούς και η πάλη για την διατήρηση τους είναι αναγκαία προϋπόθεση για την δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας.

3 σχόλια:

0comments είπε...

Δεν ήρθε ακόμα κι ούτε θα 'ρθει ποτέ η ώρα που θα είμαστε υπόλογοι σε κάθε είδους μελανοχίτωνες.
Όταν η αριστερά και οι κατατρεγμένοι λήστευαν γερμανικές αποστολές, αυτοί ως Χίτες, Γερμανοτσολιάδες, δοσίλογοι συνεργαζόταν με τους Γερμανούς.

ΥΓ
Βενζίνες και πετρέλαια
εμείς θα κυνηγάμε
γιατί έχουν πολλά λεφτά
και όμορφα περνάμε.

Θα σαλτάρω
θα σαλτάρω
τη ρεζέρβα
να τους πάρω

Ποίημα του "αντιεξουσιαστή" Γενίτσαρη.

Filotas είπε...

Γεια σου amig0!:)

Ανώνυμος είπε...

Έτσι κι αλλιώς μόνο να μειδιάσουν μπορούν γιατί αν χαμογελάσουν θα φανούν τα σάπια τους δοντάκια!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!

Babett

υ.γ. η p.j με το κόκκινο φουστάνι...τώρα ξέρω ποιόν έψαχνε εκείνο το βράδυ μετά την συναυλία angelito!

Πάνερμος...