Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2006

Τι θα θυμάσαι από αυτή την εβδομάδα;!...

- Τι θα θυμάσαι από την εβδομάδα που φεύγει; με ρώτησε ο "χρονονόμος" υπηρεσίας στη διαστάυρωση της παλιάς εθνικής οδού με την Εγνατία οδό στα Βρασνά, Σάββατο Βράδυ γυρνώντας από Σαλονίκη, με - τα δικά μου ψώνια τέτοια είναι - μερικά σιντί και ένα ταψί καζαν - ντεπί από του Χατζή!

- Τον ανασχηματισμό που έγινε, μέχρι να γίνει ο επόμενος. Την ανακάλυψη ενός ύφαλου στην Καραϊβική, ο οποίος φιλοξενεί μερικές δεκάδες είδη ψαριών και βλάστησης που για πρώτη φορά καταγράφονται από τους επιστήμονες. Την συμμετοχή - και την βράβευση με τιμητική διάκριση - της Ιρίνα Μπόικο στο Φεστιβάλ Βερολίνου με την «ελληνική αποστολή», με την ταινία της «Κλέφτης» που μας συγκίνησε και μας έκανε να γελάσουμε με την καρδιά μας στο περσινό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας. Την ιστορία της Ιρίνα στην χώρα μας, που δούλεψε σε ταβέρνα παράλληλα με τις σπουδές της και έφτασε να κάνει την ταινία που εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Φεστιβάλ. Η Ιρίνα είναι από την Ουκρανία και ζει μόνιμα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Την παρουσία του Γερμανού Ομοσπονδιακού τεχνικού μας στο ποδόσφαιρο, Ότο Ρεχάγκελ στην γιορτή ποδοσφαίρου της Ε.Π.Σ. Δράμας. Την ανακοίνωση της κατάργησης των ελληνικών εκπομπών και της «Φωνής της Αμερικής» από το 2007, μετά το «λουκέτο» στην ελληνική υπηρεσία του BBC στις 31 Δεκεμβρίου του 2005. Την ανασκευή της κατάθεσης του βασικού μάρτυρα κατηγορίας στην υπόθεση της δολοφονίας Μομφεράτου – Ρουσέτη, Μπακατσέλου ο οποίος δεν είναι όπως στην πρώτη δίκη για το ότι ο Γιωτόπουλος ήταν παρών στην σκηνή του φόνου! Το γεγονός ότι με βάση την κατάθεση Μπακατσέλου ο Γιωτόπουλος είχε καταδικαστεί πρωτόδικα!

Τα γενέθλια της καλής μου!!! Χρόνια Πολλά ματάκια μου! απάντησα κοιτώντας την στο πλαϊνό κάθισμα!...

(Πρόσθεσε στον εβδομαδιαίο απολογισμό και το οριστικό αντίο στον "βασιλιά των σκληρών χεριών" της latin-jazz Ray Barretto. ακούστηκε μια γλυκιά φωνή από το "άλλο δωμάτιο", όταν έφτασα στο σπίτι!)

Στην φωτό είναι η διασταύρωση της Π. Διονυσίου με την έξοδο για Θεσσαλονίκη - Gelial αυτή την αλλαγή δεν την έχεις δει! - κοντά στην γέφυρα στη Δράμα! Ο "χρονονόμος" βλέπετε δεν ήθελε να φωτογραφηθεί και το σεβάστηκα...

9 σχόλια:

Juanita La Quejica είπε...

Να την χαίρεσαι Angelito!

Πρόσθεσε στον εβδομαδιαίο απολογισμό και το οριστικό αντίο στον "βασιλιά των σκληρών χεριών" της latin-jazz Ray Barretto.

Filotas είπε...

Querida Juanita δεν το αντιλήφθηκα! Τα σέβη και τις ευχαριστίες μου για τις ευχές!:-)

τσέλιγκας είπε...

Τι θα θυμάσαι;
Μα φυσικά το ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 2-1

Filotas είπε...

Δεν το γνώριζα την ώρα της "ανάκρισης" Τσέλιγκα, μα τους δώδεκα θεούς του Ολύμπου! Ρόμπες γίναμε πάλι!:-(
(Αλλά μην περιμένεις να το ανεβάσω πάνω το αποτέλεσμα!)

ci είπε...

Χρόνια πολλά, να σου ζήσει και να της ζήσεις!!:)

(Μια χαρά η διασταύρωση,δεν βλέπω μποτιλιάρισμα)

Mirandolina είπε...

Ανχελίτο μου να είστε πάντα αγαπημένοι, γεροί και χαρούμενοι!

Τσέλιγκα δε σου ξαναμιλάω πο-τέ!

Filotas είπε...

Σας ευχαριστώ για τις ευχές!
Συν-νιφάδα μου για αυτό έβαλα βραδινή φωτό!...
Μιραντολίνα έτσι μπράβο!!!

YO!Reeka's είπε...

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, μέσα από την καρδιά μου.

Filotas είπε...

Δεν κάνει τίποτα φίλε! Η Δράμα έχει συχνή παρουσία εδώ στο Calle Drama. Γεροί να 'μαστε να δούμε πολές φωτό της...

Πάνερμος...