Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2006

Μια «ανεπανάληπτη» γυναίκα, πικράθηκε!

Δεν την πίκρανε την γυναίκα που δεν προτάθηκε για την προεδρία της Δημοκρατίας, ούτε που δεν συμπεριλήφθηκε στον ανασχηματισμό της κυβέρνησης της Ν.Δ., της οποίας έχει διατελέσει βουλευτής στην «αλήστου μνήμης» περίοδο 90-93.

Την πίκρανε που για ένα διάστημα λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων αναγκάστηκε να ζήσει στην Ελλάδα και όχι στο Λονδίνο, στην Ελβετία ή στην Αμερική! “Η Ελλάδα δεν είναι μια άνετη χώρα” δήλωσε η κυρία σε συνέντευξη στην Ιταλική εφημερίδα La Republica. Δεν έχεις, ας πούμε, την δυνατότητα να κάνεις ένα πάρτι για τους φίλους σου, να ρίξεις ικανό αριθμό βεγγαλικών για να τονιστεί το «στάτους» της οικογένειας, να ξεσπάσει μια αναπάντεχη και εντυπωσιακή πυρκαγιά σ’ ένα κοντινό δασάκι, που δεν θα προκαλέσει τα συνηθισμένα κακόβουλα σχόλια των μέσων ενημέρωσης και την παρέμβαση της πυροσβεστικής!

Όσον αφορά τους Ολυμπιακούς Αγώνες η κυρία δηλώνει: «Εγώ έκλεισα τον ισολογισμό θετικά με 130 εκατ. ευρώ, έπραξα το καθήκον μου… Εγώ παρείχα μια υπηρεσία, με κάλεσαν να υποστηρίξω την υποψηφιότητα και να την διαχειριστώ, όχι να κυβερνήσω μια χώρα».

Γιατί πικράναμε έτσι αυτή την κυρία; Πως μπορέσαμε να την κάνουμε να αισθάνεται τόσο άβολα στην πατρίδα της; Γιατί δεν της αναθέσαμε και καμιά άλλη υπηρεσία; Να χουνε να πληρώνουν και τα δισέγγονα μας, μην τύχει και δεν ξέρουν τι να κάμουν τους παράδες τους και πάνε να ζήσουν μεταξύ Λονδίνου, Ελβετία και Αμερικής…

Αίσχος!

9 σχόλια:

Μαύρος Γάτος είπε...

Προτείνω για τιμωρία στον επόμενο ανασχηματισμό να της ανατεθεί το Υπουργείο Υγείας. Και μόνο που θα μπάινει αναγκαστικά πού και πού σε δημόσιο νοσοκομείο θα τιμωρείται αρκετά. Αλλά δεν θα σκάσει μύτη καμμιά κατσαρίδα, κανένας πόντικας, καμμιά γάτα, κανένα μαμμούθ, κανένας... Γκοτζίλα (ε ρε Ελληνικέ Στρατέ, πού σε θυμήθηκα) σε κανένα θάλαομο, σε καμμιά κουζίνα, σε καμμιά σούπα; Θα αναγκαστεί (σαν υπουργός ) να πάει, να δει΄, και μετά θα φύγει για πάντα πολιτικός πρόσφυγας στο Παρίσι.

0comments είπε...

Ziliarides!

Filotas είπε...

Μάυρε Γάτε δεν νομίζω ότι μπορεί να αναγκάστει η κυρία να κάνει κάτι που δεν θέλει!...
0 comments μήπως ήθελες να λέγεσαι 2004 comments, αλλά δεν σου έκατσ η φάση?!:P

τσέλιγκας είπε...

Φίλε Ανχελίτο δε μπορείς ούτε καν να διανοηθείς το προσωπικό δράμα της μαντάμ Αγγελοπούλου, γιατί στους Ολυμπιακούς Αγώνες οκ υπήρχε η ολυμπιακή λωρίδα πήγαινε όπου ήθελε με τη λίμο, τώρα να πήξει στην κίνηση της Κηφισίας; Επιτρέπεται; Για να μην αναφέρω ένα σωρό άλλα υπαρκτά προβλήματα τα οποία καθώς αντιλαμβάνεσαι την έχουν κάνει να δυσανασχετεί και με το δίκιο της. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ανώτεροι για να δεχθούν ως δεδομένα μερικά πράγματα π.χ ότι το Σάββατο έχουν τον αγώνα σίγουρα χαμένο ;)

Filotas είπε...

Τσέλιγξ αγαπητέ μου! Για την Γιάννα πες ότι θες, λίγα λόγια για τους Λαρισαίους όμως ε?!:P

Juanita La Quejica είπε...

Πού και γιατί την θυμήθηκες τώρα Angelito; Γράψε κάτι καινούργιο, αυτό το κόκκινο ταγιέρ με αγριεύει!

Filotas είπε...

Αυτή μας θυμηθηκε βρε Juanita! Και το ταγεράκι της είναι ασορτί με το template μου!:-)

Rodia είπε...

Εχουμε και μεις μια... πασσιονάρια και μου τη θίγετε αγαπητέ Angelito..
Αλήθεια, πού -σε ποια αποθήκη, κουτάκι, κασέλα, εννοώ- τον έκλεισε τον ισολογισμό; 130 μύρια είν'αυτά..

:-)

..έτσι μού 'ρχεται να μετακομίσω στην Κούβα..
(αν και η Δράμα πέφτει πιο κοντά με τα υπέροχα σπίτια της)

Filotas είπε...

Rodia δεν είναι και πολλά αυτά τα σπίτια. Στα περισσότερα είμαστε μια μικρή Αθήνα!:-(
(Πολυ με μπερδεύει που οι φωτό στα προφιλ μας ομοιάζουν!)

Πάνερμος...