Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2006

Μέτωπο Λαϊκής Βάσης ΠΑΟΚ

5 σχόλια:

0comments είπε...

Αλήθεια, σ' ένα γκάλοπ στους "συνδέσμοι" πόσο θα έπαιρνε ο Γιωργάρας ο "δικός μας" ο Μακεδονομάχος Καρατζαφέρης;

Football meat Factory

Καλημέρα σύντοφε!
Καλή "workallday"

YO!Reeka's είπε...

Περισστό να σου πω ότι διάβασα μέτωπο λαικής βάσης ΠΑΣΟΚ αντί ΠΑΟΚ χαχαχαχα
ΥΓ. Άλλαξα δ/ση στο βλογ, θα τη δεις από το ID μου

Ανώνυμος είπε...

plaka mas kaneis re Agelito!!.. ebales na blepoume tin mpaog!!! min rixnume to epipedo tou blog!!! kai meta ti einai auta pou akusa?? gia mia ekthesi pou tha grapsoun ta paidia sta lykeia me thema tin mpaog kai tin lao tou???ksereis kati perissotero??ntropi ntropi ti propaganda einai auti???

Juanita La Quejica είπε...

Πόσο άλλαξαν τα πράγματα από το 1926 που ιδρύθηκε ο ΠΑΟΚ... ειδικά στο χώρο του αθλητισμού, όπου ο ερασιτεχνισμός έδωσε τη θέση του στα λαμόγια, ανεξάρτητα από φανέλες, ομάδες, χρώματα.

Filotas είπε...

Λοιπόν. Το ποστ το έκανα για να έχω το μπανεράκι στο ίντερνετ και να το περάσω στα λινκς μου, ακριβώς γιατί δεν μπορούσα να το πάρω από τον σχετικό ιστότοπο! Εξ αυτού και δεν συνόδευσα το ποστ με κείμενο, αν και θα το κάνω προσεχώς δοθείσης της ευκαιρίας, επειδή υποβλήθηκαν 4 σχόλια και το ποστ έλαβε ένα λινκμπλογκ από την συντρόφισσα Μιραντολίνα!
Amig0 ποιος να έχει ο ποσοστό ο "Αθηναίος"? Οι "δικοί μας" βλάκες εκφράσονται με ιθά-γη-γενείς υποψηφίους για τους γνωστούς λόγους που θα μπορούσε να αναλύσει στο μπλογκ του, αν είχε, ο Μήτσος ο Σουγιάς!:-)
Gelial μήνυμα ελήφθη! Όσο για το μπέρδεμα σου, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα είχε μέτωπο "συμμετοχικής" βάσης!...
Για τόσες και τόσε μαλακίες γράφουν εκθέσεις τα παιδιά Νοσφέριε! Ο ΠΑΟΚ μας πειράζει? Αντέδρασαν μάλιστα για την έκθεση τα "σκουλήκια"! Τα ΠΑΟΚια όπως εγώ και η Μιραντολίνα γράφουμε για τον ΠΑΟΚ ακόμα κι αν το θέμα της έκθεσης δεν μας λέει κάτι τέτοιο! ΠΑΟΚΑΡΑ και εκτός θέματος, δηλαδή!
Querida Juanita το εγχείρημα - με πολλές επιφυλάξεις και ενστάσεις! - αυτό στον ΠΑΟΚ έχει να κάνει με ένα μοντέλο διοίκησης όπως αυτό της αγαπημένης μας Μπάρσαλόνα! Θα είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που θα κάνει κάτι τέτοιο και θα αποτελέσει παράδειγμα διοίκησης και ελέγχου από ανθρώπους που δεν είναι απλά "επενδυτές"! Δεν είναι χούλιγκαν όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο!

Πάνερμος...