Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2007

Δυο χρόνια Παπαμανλής, δυο Καρανδρέου...


Είναι ένα από τα μετεκλογικά σενάρια που ακούγονται και προσωπικά πιστεύω ότι σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας ενός από τους «εταίρους» του δικομματισμού είναι το πλέον πιθανό μετά την συνεργασία Ν.Δ. – Καρατζαφέρη/ Σαρρή.

Τα περισσότερα στελέχη των «εταίρων» ούτε να το συζητήσουν δέχονται. Βλέπετε οι μεν είναι πολύ Δεξιοί για τους δε, οι δε είναι πολύ σοσιαλιστές για τους μεν κ.ο.κ. Υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις στην αντιμετώπιση αυτού του ενδεχόμενου, με στελέχη που δεν θα έλεγαν όχι στην συγκυβέρνηση των δύο κομμάτων αν η κάλπη δεν δώσει αυτοδυναμία σε κάποιο από τα δυο. Φαντάζεστε;

Δυο χρόνια πρωθυπουργός ο Παπαμανλής, δυο χρόνια ο Καρανδρέου ένα η Ντόρα. κι ένα η Φώφη που επικράνθει εσχάτως. Τι θα πει δεν γίνεται; Με 250 πάνω - κάτω βουλευτές αλλάζει και ο χρόνος της κυβερνητικής θητείας και το άρθρο 24 που προστατεύει τα δάση και το άρθρο για την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων και προχωράνε όλες οι «μεταρρυθμίσεις» που επιθυμούν τα δύο κόμματα για να μας εξανδραποδίσουν στον σύγχρονο νεοφιλελεύθερο κόσμο.

Όλα θα αλλάξουν στην χώρα. Ο Πολύδωρας θα έχει υφυπουργό τον Χρυσοχοϊδη, Ο Ευθυμίου θα έχει για τους καφέδες του την Μαριέττα, ο Πακιστανάκης θα οργώνει τις θάλασσες της εθνικής μας ματαιοδοξίας μαζί με τον Παπουτσή και ο μόνος που θα μας λείπει μέσα σ’ αυτή την παλιγγενεσία θα είναι ο Κούβελας…Ναι για!

7 σχόλια:

Stefan916 είπε...

αντε με το καλό τα παιδιά να τα βρούνε ....και οι υπόλοιποι να αλλάξουμε χώρα (μη πώ και ήπειρο)

0comments είπε...

Το καλύτερο μεταπολεμικό σενάριο!
Απλά λυπούμε όλους αυτούς που ταλαιπωρήθηκαν πολύ στη ζωή τους απ' την επάρατο,(εξ αιτίας αυτού στήριξαν με θέρμη τον Παπαντρέα) και αρνούνται να πιστέψουν ότι το πασόκ είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος.

1 2 3
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

μακαρι γιατι ετσι θα πεσουν οι μασκες...

Ανώνυμος είπε...

...ke i sarri na ine o episimos GONIPETIS PEOTHILAZON tis voulis!

stauroste tin!

PS: pantos pos mas aresei ke mas na katastrofologoume e? afu etsi ki allios ta idia skata tha exume pali...

Filotas είπε...

Stefan καλώς ήρθες στο Calle Drama! Νομίζω ότι θα έχει πλάκα μια τέτοια εξέλιξη, δεν λέει να την χάσουμε...
Amig0 δυστυχώς ή ευτυχώς είναι πολλοί αυτοί στους οποίους αναφέρεσαι...
_St_ δύσκολα πράγματα...
Μάνθε είχες δεν είχες έκανες μια ρηξικέλευθη πρόταση πάλι! Εγώ την Εφούλα θα την έβαζα πρόεδρο της Βουλής για να έχει και την αίσθηση ότι είναι στο πάλκο!...
Πάντως δεν συμφωνώ με την πολιτική σου εκτίμηση. Τα σκατά θα είναι πιο βρωμερά, το θέμα είναι αν οι "σύντροφοι" θα βγουν από τον λήθαργο και θα κάνουν κάτι για να μας απαλλάξουν από αυτά...

Ανώνυμος είπε...

Γονιπετής πεοθυλάζουσα η Έφη???? Ντροπή σας και πάλι ντροπή σας!
Η κοπέλα ως πολιτικός, ξέρει πλέον πως να στέκεται στο ύψος της! Στα όρθια στα όρθια...!!!!
Αυτό είναι το μόνο σχόλιο, γιατί το σεναριάκι "δυό δυό στην μπανιέρα δυό δυό" μου προκαλεί αμφιλεγόμενα συναισθήματα...αν και θα ήταν μια πολύ ωραία ιστορία για να τρομάζω τα εγγόνια μου για να τρωνε το φαγητό τους..."μια φορά και έναν καιρό, ΗΤΑΝ μια χώρα..."
έχει κανείς καμία ιδέα για το πως να το συνεχίσω?
Πλαγιομετωπικοί ασπασμοί,
Babett

ο δείμος του πολίτη είπε...

Σωστόοος.

Πάνερμος...