Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2007

Ε όχι και χουντικούς…


Είναι το πιο πιθανό σενάριο μέχρι στιγμής να μπει ο Λά.Ο.Σ. στην Βουλή. Ένα κόμμα συνονθύλευμα διαφόρων εθνικιστικών αποχρώσεων, όπου φιλοξενούνται και αρκετά από τα στελέχη της φασιστικής ελληνικής ακροδεξιάς (Πλεύρης, Βορίδης κ.α.).

Η εξυπνακίστικη τακτική του αρχηγού του κόμματος, που στηρίζει την δύναμη του κύρια στην τηλεοπτική προπαγάνδα και στην πάντα γεμάτη δεξαμενή των εθνικών κινδύνων, που συνδυάζει την δημαγωγία με τον εθνικισμό βρίσκει πρόσφορο έδαφος σε δύσκολους καιρούς όπως σήμερα. Ο κόσμος θα αρχίσει να πιστεύει ότι ένα πόλεμος δεν θα είναι κακός. Εμείς έχουμε ιστορία πολεμήσαμε στην Τροία, που λέει και το τραγούδι.

Κι αν υποθέσουμε ότι η ακροδεξιά και ο ναζισμός στην Ελλάδα είχαν πάντα κάποιους υποστηρικτές είτε στη Ν.Δ. είτε σε βραχύβιους κομματικούς σχηματισμούς του παρελθόντος, αυτό που γίνεται σήμερα είναι από τα άγραφα.

Όσοι καθηγητές Πανεπιστημίου κι αν συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια του Λά.Ο.Σ. ή όσες αφελείς «πατριώτισσες» καλλιτέχνιδες κι αν ζητούν να μπούνε στην Βουλή, με το Λά.Ο.Σ. θα βρει έκφραση ότι πιο σκοτεινό ενέπνευσε ή ανέδειξε ποτέ αυτή η χώρα.

Λάτρεις της χούντας του ‘67 και του ’36, υπέρμαχοι του αρχαίου πνεύματος και της ελληνοχριστιανικής παράδοσης ταυτόχρονα, τουρκοφάγοι, ρατσιστές, φανατικοί αντικομουνιστές και "αναθεωρητές", κατά τα καλά και συμφέροντας αυτούς, της σύγχρονης ιστορία της χώρας.

Αν δεν είσαι κάτι από όλα τα παραπάνω και πιστεύεις ότι τα "εθνικά θέματα" είναι πιο σημαντικά από άλλα σε αυτές τις εκλογές, ψήφισε Παπαθεμελή…

Μαύρο στους χουντικούς και σε όσους τους περιθάλπουν πολιτικά!

5 σχόλια:

0comments είπε...

Τα είπες όλα!
Χρειάστηκαν τελικά μόνο 33 χρόνια για να ξεχάσει ο κόσμος το ψυγείο και το γύψο της χούντας.
Και τώρα να θεωρείται τίμια ψήφος η ψήφος στους ανθρώπους που μαύρισαν την Ελλάδα για 7 χρόνια και την έστειλαν έναν αιώνα πίσω.

o tempora o mores

ΥΓ Ετοιμάζουμε μια πλάκα στις εταιρίες δημοσκοπήσεων και στα exit poll. Δες την στο μπλογκ: http://screwexitpoll.blogspot.com/
και αν σ' αρέσει διάδωσέ την

Ανώνυμος είπε...

Εξίσου Φασίστες, όμως, είναι και όσοι κάνουν μπίζνες, και δήθεν εθνική πολιτική, πάνω στις πλάτες 75 πτωμάτων, και εκαττομυρίων στρεμμάτων, καμμένης γης, εν ολοίγοις στην πλάτη όλων μας!
Δείτε ελευθεροτυπία σελ. 24,41
και ελάτε να επαναπροσδιορίσουμε ποιός είναι ο εχθρός!

Babett

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Angelito
τα ειπες όλα εκτος απο ενα!
Ξεχασες τον φτουτεμπορα-Σοσιαληστη!
Τον Χρυσανθακόπουλο που σε μια εκδήλωση ακρατου πολιτικού οπορτουνισμού βρεθηκε στις "επαλξεις" του ΛΑΟΣ!

Filotas είπε...

Τα είπα αλλά δεν τελείωσα amig0!:)
Λες να μας τύχει ο δημοσκόπος στην έξοδο από την κάλπη? Λά.Ο.Σ. θα του πω ότι ψήφισα!:D
babett έχουνε τρόπους αυτοί που αναφέρεις!...
Δεν είναι ο μόνος γυρολόγος του Λά.Ο.Σ. αυτός Στάθη, αλλά είναι ο πιο famous...

Ανώνυμος είπε...

Karatzafirer > grothia stin sapokilia sou...

KOLOXORI! (me tin kaki tin ennoia fisika fisika...)

Πάνερμος...