Τετάρτη 3 Μαΐου 2006

¨"Ν' Αλλάξουμε τον Κόσμο" - 4ο Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ

Ξεκινάν σήμερα το βράδι στην Αθήνα οι εκδηλώσεις του 4ου Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Φόρουμ, με την μεγάλη "Αντιρατσιστική συναυλία" στην οποία συμμετέχουν : Βασίλης Βασιλάτος / Ιστορίες για Κρουστά, Τσιγγάνικη Ορχήστρα, Σόλης Μπαρκής, Λάμια Μπεντίουι, Σαββίνα Γιαννάτου, Παντελής Θαλασσινός, Γιάννης Νικολάου, Θέρος, Mode Plagal, Μάρθα Φριτζίλα, Νίκος Ζιώγαλας, Φοίβος Δεληβοριάς και Αλκίνοος Ιωαννίδης.
Από αύριο οι εργασίες του Φόρουμ και οι παράλληλες εκδηλώσεις που έχουν πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Μέχρι και οι Amparanoia θα παίξουν το βράδι της Παρασκευής, πριν από τον Rachid Taha, ενώ δεκάδες ελληνικά σχήματα θα παίξουν επίσης, από τα Διάφανα Κρίνα και τους λaτρευτούς μου Bokomolech!!!(Αναλυτικό Πρόγραμμα εκδηλώσεων εδώ, παραπομπή και από τα λινκς του Calle Drama)
Οι κορυφαία στιγμή του Φόρουμ θα είναι η μεγάλη Αντιπολεμική Διαδήλωση των κινημάτων, το Σάββατο 6 Μαϊου στις 3 το μεσημέρι που θα ξεκινήσει από το πεδίο του Άρεως...
Τι ωραία να βρισκόμαστε σε τέτοιες γιορτές με τόσο όμορφες αφορμές?!


Σημείωση: Η σελίδα στο σάιτ του Φόρουμ δεν αποκρίνονταν το μεσημέρι της Τετάρτης και για αυτό δεν λειτουργεί το λίνκ! Να με συμπαθάτε...:) Οι εικόνες είναι από το πρώτο Φόρουμ το Νοέμβρη του 2002 στην Φλωρεντία.

3 σχόλια:

YO!Reeka's είπε...

θα πάω μια από τις ημέρες που έχουν electronica. σήμερα θα πήγαινα μόνο και μόνο για να πετροβολήσω τον φοίβο δεληβοριά, για το κακό που έχει κάνει στη μουσική :)

Filotas είπε...

(Συμφωνώ απόλυτα για τον Δεληβοριά!) Να πας και την Παρασκευή gel!

0comments είπε...

Άντε ΈΛΑ!

Πάνερμος...