Τρίτη 16 Μαΐου 2006

Οι "Βούλγαροι" και ο Πακιστανάκης…

Τζιμάνια οι πράκτορες μας της Ε.Υ.Π.! Πήγαν με την σακούλα του σνακ – μπαρ τα σάντουιτς στους απαχθέντες Βούλγαρους, τους οποίους απήγαγαν και ανέκριναν παράνομα πέρσι το καλοκαίρι. Και μετά μάλωναν μεταξύ τους για την γκάφα τους. Αλλά το μέγα θέμα είναι άλλο!

Ο νυν υπουργός Πολιτισμού κ. Πακιστανάκης που μάτωσε – ολόκληρο υπουργείο έχασε, αφήστε και το πολυτελές ρολόι που χάρισε στον Μαρκογιαννάκη για να μετράει τις ώρες εκτός Υπουργικού Συμβουλίου. Άγνωστο γιατί δεν του πήρε ένα κομπολόι! – κυριολεκτικά να μας πείσει ότι δεν συνέβη τίποτα και ότι οι καταγγέλοντες ήταν προβοκάτορες να είναι τώρα εκτεθειμένος στα μάτια της κοινής γνώμης. Το πιο οργανωμένο και με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογία υπουργείο και να μην έχει μάγειρα για την σίτιση των απαχθέντων; Μια χύτρα ταχύτητος βρε αδελφέ! Πού είναι η οργάνωση της Ε.Υ.Π.; Είναι δυνατόν να σιτίζονται οι ύποπτοι από σνακ – μπαρ αμφιβόλου ποιότητας και να επιβαρύνεται η εθνική οικονομία; Πετσοκόβει ο Αλογοσκούφης τις δημόσιες δαπάνες για να τα τρώνε σε σάντουιτς οι Βούλγαροι ύποπτοι; Ελέγχονται οι δαπάνες των πρακτόρων ή θα πλουτίσουν τα σνκα – μπαρ της επικράτειας για να ικανοποιήσουν τις διωκτικές ανησυχίες τους οι φίλοι μας και σύμμαχοι. Και στο κάτω – κάτω ας κάνει μια συμφωνία με τα MacDonalds η κυβέρνηση. Να τρώνε σαν ….άνθρωποι οι απαχθέντες κι αν παρατραβήξει η απαγωγή να παθαίνουν και καμιά ηπατική ρήξη να μην υπάρχουν και μάρτυρες της όλης υπόθεσης.

Μας μπερδέψατε λιγάκι κ. Πακιστανάκη!


* Τι σκίτσο είναι από το Βήμα

7 σχόλια:

0comments είπε...

den yparxei kratos!!!

Και στο κάτω – κάτω ας κάνει μια συμφωνία με τα Mac – Donalds η κυβέρνηση
Μην το γελάς! Με τη Μικροσόφτ πως έκανε; (Σκανδαλάρα που πέρασε στο ντούκου, μιας και οι παραθυράκηδες είναι άσχετοι από ΗΥ)

Καλημέρα Ανχελίτο! Μούτσος Μπέσος!

artfarted είπε...

Τη γλύτωσε ο κολλητός του πρωθυπουργού μας όταν ήτανε Δημόσιας Τάξης(...) συσκοτίζοντας επικοινωνιακά την αχρηστία του, χιονοθύελες, μεταγωγές, αποδράσεις, ληστείες, τηλε-υποκλοπές κλπ, αλλά μιά του κλέφτη, δύο, τά 'φαγε τα σκατά στη μούρη. Πήγε να τον κρύψει ο κ. Κωστάκης στο Πολιτισμού(...) αλλά η βρώμα τον πρόδωσε.

des είπε...

Καθόλου τζέντλεμεν οι κυπατζήδες..άκου κεί να τους πάνε την απόδειξη...(για την εφορία προφανώς..)
Greek souvlaki.

roidis είπε...

και εγώτο σάντουϊτς στη σακκούλα το βάζω.

Filotas είπε...

Στην περίπτωση που αναφέρεις καλοκαιρινέ, το σάντουιτς θα είχε κρυώσει μέχρι να πάει από Νέα Μάκρη Ελευσίνα, εκτός κι αν συμμετείχε και ελικόπτερο του Στρατού στην επιχείτηση, οπότε πάμε πάσο γιατί δεν είναι να τα βάζει κανείς με τον Μεϊμαράκη!!!
Amig0 συμφωνία στην συμφωνία αυτοί θα μας βγάλουν στην βίζιτα στο τέλος! (Μούτσος Μπεσίτος παρά τι, ταμπιέν!)
Αδέσποτι έτσι δουλεύουν όλες οι υγιείς υπηρεσίες με απόδειξη για να μην βάζουν τα πρακτόρια από την τσέπη τους και μπαίνουν μέσα! (Ωραίο το κείμενο σου για το σουβλάκι!)
Μανώλη καλώς ήρθες! Δεν νομίζω να είσαι κι εσύ Κυπατζής? Η καλύτερη σακούλα για αυτές τις περιπτώσεις είναι εκείνη η περίεργη σκουροπράσινη και μπλέ μαζί σακούλα που δεν γράφει τίποτα και είναι χοντρούτσικη σαν μουσαμάς!
Manthito to "Ax! Ευρώπη εσύ μας μάρανες" δεν πάει εδώ γιατί ο κολοσσός είναι αμερικανικός.
Viva Barcelona!

Juanita La Quejica είπε...

Και Viva Νέα Μάκρη, γιατί μου θυμίζει τα πρώτα 31 καλοκαίρια της ζωής μου.

Filotas είπε...

Ότι πείτε αγαπητή μου!...

Πάνερμος...