Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2006

Η Ελλάδα της …Αναθεώρησης

Μια είδηση από την ειδησεογραφική ιστοσελίδα left.gr: “Ιδού τα στοιχεία της Eurostat υπόψη της σημερινής και όλων των προηγουμένων κυβερνήσεων: Το 62% των Ελλήνων δεν είναι σε θέση να αγοράσει βασικά καταναλωτικά αγαθά, ούτε διαθέτει κατοικία που να ανταποκρίνεται στα «σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα», το 52% δεν μπορεί να κάνει διακοπές, το 37% δεν ανταποκρίνεται πλήρως στις πάγιες οικονομικές υποχρεώσεις του, το 19% δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να θερμαίνει επαρκώς το σπίτι του και το 13% δεν μπορεί να έχει ένα πλήρες γεύμα ανά διήμερο. Και εις ανώτερα…

Υπάρχει όμως και συνέχεια, όπως το 22% των Ελλήνων κατοικεί σε προβληματικά σπίτια, τα οποία εμφανίζουν προβλήματα (διαρροές, χαλασμένα κουφώματα, πόρτες κ.α.), που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να διορθώσουν, το 7% μένει σε ανήλιαγα σπίτια, το 4% σε σπίτια που δεν έχουν τουαλέτα και το 4% σε σπίτια που δεν έχουν μπανιέρα ή ντους.
Σύμφωνα πάντα με τα ίδια στοιχεία οι Έλληνες συναγωνίζονται με τους Πορτογάλο
υς, μεταξύ των 15 παλαιών κρατών-μελών, για την κατάληψη της… τελευταίας θέσης σε όλες τις παραπάνω κατηγορίες.”…

Και μια είδηση από την ειδησεογραφική ιστοσελίδα in.gr: “Ανοικτά έως το 8 το βράδυ και τα Σάββατα έως τις 4:30 μ.μ. θα είναι δύο υποκαταστήματα της Eurobank σε εμπορικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, βάσει της συμφωνίας στην οποία κατέληξαν οι εργαζόμενοι με τη διοίκηση της τράπεζας.”

Συμπέρασμα;!

3 σχόλια:

ci είπε...

George W. Bush went to see the doctor to get the results of his brain scan. The doctor said: "Mr. President, I have some bad news for you. First, we have discovered that your brain has two sides: the left side and the right side."

Bush interrupted, "Well, that's normal, isn't it? I thought everybody had two sides to their brain?"

The doctor replied, "That's true, Mr. President. But your brain is very unusual because on the left side there isn't anything right, while on the right side there isn't anything left."



*άσχετο με το θέμα,μου ΄ρθε μόλις είδα το "left (.gr)"
επί της ουσίας συμπέρασμα, ένα : γιουρο-μπαμ! το άκουσα χτες το πρωί και έπαθα ένα ψιλοσοκ..

0comments είπε...

9 ως τα 10 ακόμα!
(Έπρεπε να βάλεις φωτό απ' το παζάρι μας. 1 το 'χουμε να μη το διαφημίσουμε;)

Filotas είπε...

Πολύ ωραίο το ανκεδοτάκι συν-νιφάδα μας!!!
Μην το λες αυτό για το ένα παζάρι amig0, συνζητείται και δεύτερη λαική κάθε Κυριακή!!!
Καλησπέρες και τα σέβη μου!

Πάνερμος...