Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2006

Τι είχαν τα έρμα και ψοφούσαν;!…

Ειδήσεις στον Alpha, Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, ο «Άγιος» της Παρουσίασης κ. Νίκος Χατζηνικολάου, έχει στα πάνω παραθύρια τους «Αγίους Ανάργυρους» της Πληροφόρησης κ.κ. Νικόλαο Κακαουνάκη και Γεώργιο Τράγκα, στα δε κάτω παραθύρια, εκ δεξιών ο «Άγιος» των Φτωχών κ. Γεώργιος Καρατζαφέρης και εξ αριστερών ο αρμόδιος αντινομάρχης Θεσσαλονίκης.

Θέμα συζήτησης η καταγγελία του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. για την σφαγή και πώληση αρνιών από κοπάδι που ήταν σε καραντίνα, λόγω της ύπαρξης δύο ζωονόσων από τις οποίες ψόφησαν εκατοντάδες άλλα αρνιά του ίδιου κοπαδιού. Ο «Άγιος» των Φτωχών κατήγγειλε την αναισθησία του Νομάρχη Θεσσαλονίκης κ. Ψωμιάδη – ο οποίος παρεμπιπτόντως φέρεται ως υποψήφιος για την Δημαρχία Θεσσαλονίκης – που έδωσε τα «άρρωστα ζώα στην κατανάλωση».

Ο αντινομάρχης εξήγησε ότι τα ζώντα ζώα του κοπαδιού εξετάστηκαν από αρμόδιους κτηνιάτρους και όταν διαπιστώθηκε ότι τηρούν όλες τις προϋποθέσεις υγιεινής δόθηκαν στην αγορά, ενώ πρόσθεσε ότι οι δύο ζωονόσοι δεν είναι επικίνδυνες για τον άνθρωπο.

Τι το ήθελε ο άνθρωπος; Αντί ο κ. Χατζηνικολάου να έχει καλεσμένο έναν κτηνίατρο να εξηγήσει αν είναι όντως έτσι τα πράγματα, άφηνε έντεχνα τον Τράγκα και τον Κακαουνάκη να ωρύονται που «έφαγαν τα παιδιά του κόσμου επικίνδυνα κρέατα» και μετά από κανένα λεπτό «χάβρας» να λέει « παρακαλώ κύριοι αφήστε τον να μιλήσει», ενώ ο Καρατζαφέρης έλεγε ότι θα έβγαζε το θέμα ακόμα κι αν δεν ήταν στην Θεσσαλονίκη, όπου θέλει να διεκδικήσει τον δήμο.

Και τελικά ο αντινομάρχης δεν μίλησε, αλλά μάθαμε ότι ο «Άγιος» των Φτωχών δεν ήθελε να φάμε τέτοιο κρέας, ωσάν να ήταν ο «Άγιος» της Κτηνιατρικής και της Ασφάλειας των Τροφίμων!…

6 σχόλια:

0comments είπε...

Φέρνοντας στο νου τους τηλεφύρερ(στους οποίους δεν ανήκουν πλέον μόνο οι γραφικοί μισαλόδοξοι, αλλά και οι τηλεστάρ α' μεγέθους) έρχεται στο μυαλό μου πάντα η ίδια σκέψη "Αυτό το βαρέλι δεν έχει πάτο"

Juanita La Quejica είπε...

Δεν έχει πάτο, αλλά πολύ θα ήθελα να πάει στον πάτο, παρασέρνοντας και όλα αυτά τα κοράκια που παραμονεύουν πάνω από τα κεφάλια μας!

Filotas είπε...

Ρε παιδιά μιλάμε για ένα απροκάλυπτο αίσχος! Να προσπαθεί να εξηγήσει κάποιος και να ωρύονται οι Τραγκαουνάκηδες, ωσάν να κατέχουν μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας την υπόθεση. Και ο "Άγιος" να κοιτάει με κουτοπόνηρα σεμνό ύφος και να κόπτεται για το τι τρώνε τα παιδιά του κόσμου! Και ο Χατζηνικολάου να τους αφήνει να διακόπτουν για κανένα λεπτό και μετά να θυμάται ότι πρέπει να μιλήσει ο έρμος ο αντινομάρχης! Κάτι πρέπει να γίνει με δαύτους, κανένας μήνας χωρίς δελτιά των 8:00 ή κανένας χρόνος χωρίς δελτία μήπως και συνέλθουν!...

τσέλιγκας είπε...

Και να καταγγείλω το γεγονός ότι δεν εκκλήθη εις το πάνελ!

ci είπε...

Εμένα με κάλεσαν αλλά δε δούλεψε το βιντεολινκιον.
Για να μη παν χαμένα, θα τα πω εδώ :

Στα Σάλωνα σφάζουν αρνιά


(Ανάλογο σοκ πέρασα όταν η μικρή τρελλή άνοιξα την τιβί για να ενημερωθώ,μετά τον τελευταίο σεισμό. Άουτς!!)

Filotas είπε...

Τσέλιγκα ανεπίτρεπτο!
Νιφάδα μας όταν ανοίγουμε τιβί και κονσέρβα προσέχουμε τα μάλα!!!

Πάνερμος...