Πέμπτη 1 Ιουνίου 2006

Ο «Πακιστανάκης» και τα «φαντάσματα»…

Τα «φαντάσματα» της τρομοκρατίας επέστρεψαν μια μέρα μετά την δήλωση του κ. Πολύδωρα ότι θα συλληφθούν σύντομα οι τρομοκράτες που εξακολουθούν να δρουν στην χώρα μας. Επιλέγοντας ως στόχο, όπως εικάζεται, τον πρώην υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. …«Πακιστανάκη»!

Η έκρηξη ήρθε σε μια περίοδο κατά την οποία εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση της «17 Νοέμβρη». Στην οποία οι αυτόπτες μάρτυρες δεν εμφανίζονται ακόμα και μετά από εισαγγελική παραγγελία, για να υποστηρίξουν τα όσα πρωτόδικα κατέθεσαν και οδήγησαν στις καταδίκες των κατηγορουμένων. Λεπτομέρεια θα μου πείτε, αλλά ολόκληρή η υπόθεση της «εξάρθρωσης» της «17 Ν» και του «Ε.Λ.Α.» στηρίχτηκε σε μικρές αλλά σημαντικότατες «λεπτομέρειες» που από το καλοκαίρι του 2002, μας τις υπενθυμίζουν διάφορα γεγονότα.

Η εξάρθρωση των τρομοκρατικών οργανώσεων που δρούσαν στη χώρα μας από την αρχή της περιόδου της μεταπολίτευσης, λειτούργησε ως προγεφύρωμα για να αλωθεί το δικαιικό μας σύστημα έτσι ώστε να χωρέσει τις διασταλμένες ερμηνείες περί δικαίου και δικαιωμάτων του αμερικανικού δόγματος καταπολέμησης της τρομοκρατίας.

Από την υπόθεση των υποκλοπών, μέχρι τις απαγωγές των Πακιστανών από τις «αρμόδιες υπηρεσίες» το ελληνικό κράτος φαίνεται να «αγνοεί», όχι μόνο τι συνέβη, αλλά και τους λόγους ύπαρξης του.

Υπό αυτές τι συνθήκες, δυστυχώς, οι όποιοι αυτόκλητοι «υπερασπιστές των λαϊκών δικαιωμάτων», βρίσκουν την ευκαιρία να δράσουν. Η δράση τους όμως δεν έχει να κάνει με την ουσία των ερωτημάτων που εφημερεύουν στην κοινωνία μας και τα οποία πολλαπλασιάζονται μετά από την κρίση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για το παράνομο της παράδοσης των προσωπικών δεδομένων των επιβατών των αεροπορικών πτήσεων προς τις Η.Π.Α.

Ερωτήματα – «φαντάσματα», όπως οι υποκλοπείς ή οι απαγωγείς των Πακιστανών…

6 σχόλια:

artfarted είπε...

Απεγνωσμένη κραυγή από τους "Πακιστανόπουλους", "Πακιστανάκηδες", "Πακιστανλήδες" κλπ: Αφήστε μας να σας εξουσιάσουμε!! Αφήστε μας να σας κλέψουμε!! Αφήστε μας να γλεντήσουμε, να γαμήσουμε, να ταξιδέψουμε, να παίξουμε!! Αφήστε μας να ζούμε στη χλίδα και να σας γράφουμε στ' αρχ*δια μας, συνολικά και διακομματικά.
Μη μας ζαλίζετε τον έρωτα γιατί αναγκαζόμαστε να προσλαμβάνουμε παρακρατικούς γιά να μας κάνουν χάρες... Τι θέλετε, να γίνουμε ΤΟΥΡΚΙΑ;;!!

Filotas είπε...

Μη μας στοχοποιείτε, που θα 'λεγε κι ο Θοδωρής ο Ρουσόπουλος, artfarted!

0comments είπε...

OYOYOY!!!
ΜΠΡΡΡΡ!!!

Filotas είπε...

ΜΠΡΡΡΡΡ!!!
ΟΥΟΥΟΥ!!!

ci είπε...

MPOYYYYYY

KAΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑ:))

Filotas είπε...

Καλό Μήνα συν-νιφάδα!!!

Πάνερμος...