Παρασκευή 9 Ιουνίου 2006

Viva la celeste y blanca! Vamos Argentina!...

Ανοίγει σήμερα η αυλαία, τα φώτα θα χαμηλώσουν στην εξέδρα, το πρώτο σφύριγμα θα αντηχήσει σαν σάλπιγγα! Μουντιάλ, ποδόσφαιρο, από τότε που οι ομάδες έγιναν «θρησκείες», το ποδόσφαιρο είναι το «όπιο του λαού». Τι κι αν λείπει η Ελλάδα από το μεγάλο ραντεβού; Μας χάρισε εκείνο το αξέχαστο καλοκαίρι πριν δυο χρόνια και αρκεί για τα δικά μας μέτρα αυτό. Υπάρχει η Αρχεντίνα για να υποστηρίξουμε, η Βραζιλία για να χαζέψουμε, η Ιταλία για να ψιλοβαρεθούμε, η Γαλλία για να μας αποδείξει ότι είναι ακόμα παρούσα, το Εκουαδόρ για να «γαβρέψουμε», η Σερβία για να μας θυμηθούμε τις μέρες πριν από τον πόλεμο. Τόσες αφορμές για αναμνήσεις, αφού τα Μουντιάλ είναι σαν τις Ολυμπιάδες. Ορόσημα!

Θ’ «αναστενάξουν» οι καναπέδες από τις τέσσερις κάθε απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα με ωριαία διαλείμματα για ξεμούδιασμα οι δύο πρώτες εβδομάδες θα είναι ο εφιάλτης του γυναικείου φύλου! Τα τοπικά κανάλια θα περιλάβουν στην μεσημβρινή του ζώνη αθλητικό ένθετο με σχολιασμό των αγώνων της ημέρας που πέρασε. Δύο εβδομάδες θα συζητάμε μόνο για ποδόσφαιρο, ωραίο ποδόσφαιρο, χωρίς την ελληνική ποδοσφαιρική ασχήμια και θα χαρούμε ελπίζω όμορφες στιγμές!

Το Calle Drama στοιχήματα δεν βάζει, αλλά με όλη την καρδιά του θα φωνάζει:

«Viva la celeste y blanca!
Vamos
Argentina!
»

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kai gw mazi sou!!!
periergo ligo e?? hahaha

Filotas είπε...

Πολύ περίεργο όχι λίγο!!!

Ανώνυμος είπε...

Το ακόμα πιο περίεργο θα ήταν να συμφωνούσαμε εμείς οι 2 σε ποδοσφαιρικά ζητήματα! Φυσικά αυτό δεν έγινε αφού ούτε καν ανέφερες την αγαπημένη μου Γερμανία. Θέλετε δεν θέλετε εμείς θα το σηκώσουμε (ούτε στα όνειρα μας)!

Filotas είπε...

Αγαπητέ Graham την Γερμανία την υποστήριζα μέχρι την ενηλικίωση μου, λόγω του ότι έχω γεννηθεί εκεί! Από εκεί και πέρα ούτε να την ακούω δεν θέλω! Sweet Dreams!

Juanita La Quejica είπε...

Enhorabuena και με το καλό να ξεμπερδεύουμε και με το Μουντιάλ. Τί στο καλό βρίσκουν οι θεατές να παρακολουθούν στο χαζοκούτι μερικούς ιδρωμένους άνδρες να τρέχουν πίσω από μια μπάλλα, ποτέ δεν μπόρεσα να το "νοιώσω"... Άντε, στα "live" πες είναι διαφορετικά, υπάρχει ο παλμός και ο ενθουσιασμός του "ζωντανού". Αλλά στο κουτί; Τεσπα...

0comments είπε...

XM! να ψιλοβαρεθούμε E;

εξόν ι ανγκλοφρανκοζάξονες ούλνι ι άλλνη.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που λέγεται "Μουντιάλ" και όχι Γουόρλντκάπ ή ...γουάτέβερ

Καλλλοί Καναπέιρος!!!

Filotas είπε...

Juanita δεν είναι ώρα για φιλοσοφικού χαρακτήρα ερωτήματα! Το κασκόλ σου και στον καναπέ!...
Manthito απάνω τους!
Amig0 και που να δεις σε τι καναπέδες καθόμαστε!!!

Πάνερμος...