Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2005

Η "Δευτέρα Παρουσία"

Για ποιον λόγο επέστρεψε ως «σωτήρας» στην Δόξα, ο δοκιμασμένος στα διοικητικά της ομάδας και από τους βασικά υπεύθυνους για τον υποβιβασμό της στην Δ’ Εθνική κ. Κωνσταντίνος Τσιτσόπουλος; Προφανώς, επειδή δεν υπάρχει άλλος για να αναλάβει την Δόξα σ’ αυτή την κρίσιμη στιγμή. Κρίσιμες είναι οι στιγμές για την ομάδα όμως εδώ και μία δεκαετία, από την αρχή του κατήφορου προς την απαξίωση μέχρι τα τελευταία «σκιρτήματα» και την άνοδο μιας κατηγορίας τα τελευταία χρόνια. Ορφανίδης, Αντύπας και τώρα Χειρίδης – Τσιτσόπουλος.
Μια «ομερτά» κυριαρχεί στην πόλη επειδή ο κ. Κωνσταντίνος Τσιτσόπουλος πληρώνει. Για το ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή στην προετοιμασία, για την κάθοδο στην Αθήνα για τον αγώνα κυπέλλου, για τις μεταγραφές που έγιναν, για τα χρέη που άφησαν οι προηγούμενοι. Μη μιλάτε λένε κάποιοι βρέθηκε ένας άνθρωπος να πάρει την Δόξα. Μην τα σκαλίζετε όλα, για ποδόσφαιρο μιλάμε, όχι για την «βασιλεία των ουρανών»!!!
Το θέμα όμως είναι καθαρά ποδοσφαιρικό. Το να υπάρχει μια αξιόμαχη ομάδα που στο τέλος της χρονιάς θα έχει ισοσκελισμένο προϋπολογισμό, χωρίς να συσσωρεύονται χρέη, όπως γινόταν παλιότερα. Να αγωνίζεται στον αγωνιστικό χώρο με αξιοπρέπεια, διεκδικώντας τη νίκη σε κάθε αγώνα. Μια Δόξα που θα στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και της Ιστορίας της.Μπορεί να το κάνει αυτό ο κ. Κωνσταντίνος Τσιτσόπουλος; Εγώ έχω την δική μου άποψη, αλλά επειδή αυτή είναι προσωπική, θα θέσω εν κατακλείδι ένα ερώτημα: Γιατί δεν ασχολήθηκαν διοικητικά με την Δόξα τα τελευταία χρόνια άνθρωποι που να μπορούν να την κάνουν αξιόμαχη και να μην προέρχονται από μια συγκεκριμένη «κλαδική» παραγόντων ή δήθεν παραγόντων;...



Λεζάντα φωτό: "Ιδού ο Νυμφίος..."

2 σχόλια:

ci είπε...

Aχ angele αχ!! Πολύ πονεμένη ιστορία..

0comments είπε...

ΠΑΝΔΡΑΜ ΟΛΕ!

Πάνερμος...