Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2005

Ένα Σύννεφο που αναβοσβήνει!!!

Αυτό είναι τάιμινγκ! Θα το ζήλευαν και η Αλ Κάιντα και η Τζιχάντ και η Τζαμαά Αλ Ισλαμίγια! 29η Νοεμβρίου 2005. Η «τρομεργατική» κυβέρνηση της Ν.Δ. στην Ελλάδα ανακοίνωσε ότι προτίθεται να καταργήσει δια νόμου τις συλλογικές διαπραγματεύσεις στο ευρύτερο δημόσιο και ότι οι νεοπροσλαμβανόμενοι θα παίρνουν, μέσες – άκρες το μισό μισθό των σημερινών εργαζόμενων στο δημόσιο. Στο Λονδίνο μια επιτροπή «τρωμεργατών - δεν πρόκειται για ορθογραφικό λάθος, στα δείπνα εργασίας τους αυτοί τρώνε εργατάκια σε «γκουρμέ» πιάτα και σαλάτες - σοφών» αποφάνθηκε ότι μέχρι το 2050 θα πρέπει οι εργαζόμενοι να παίρνουν σύνταξη στα 68!
Στην Γερμανία η νέα «τρομεργατική» κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού – όπως λέμε βόμβα μεγάλης ισχύος – ανακοίνωσε ότι τα όρια συνταξιοδότησης θα πρέπει να πάνε στα 67 έτη! Περιττό να υπενθυμίσουμε ότι έχει εκδοθεί «φετφά» για το άνοιγμα του «ασφαλιστικού» και στην Ελλάδα, τους προσεχείς μήνες.

Η Ελλάδα παγωμένη κυριολεκτικά και μεταφορικά, θρηνεί τις συλλογικές συμβάσεις και αποχαιρετά με δάκρυα στα μάτια του μελλοντικούς εργαζόμενους στον δημόσιο τομέα. «Παιδιά, της Ελλάδος παιδιά, κάντε τη δουλειά, με τα μισά λεφτά…» αντιλαλούν τα μεγάφωνα, οι δήμαρχοι ετοιμάζουν τιμητικές ομιλίες για τη νέα γενιά που θα είναι η πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία που θα θυσιαστεί για να σβηστούν τα χρέη με τα οποία πέρασαν «ζωή χαρισάμενη» οι πρόγονοι της. Τα φημολογούμενα χρέη ε!…

Στο Λονδίνο, τα όπλα του Μπρίξτον είναι ακόμα θαμμένα αφού η αντιτρομοκρατική υπηρεσία κυνηγάει στα στελέχη της «αντιτρομεργατικής» συνομοσπονδίας και τα τηλεοπτικά δίκτυα περί άλλων τυρβάζουν. Ο Τόνι Μπλερ είναι πανευτυχής που το νέο «χτύπημα» δεν χρειάστηκε ένα ακόμη δικό του ψέμα για να «νομιμοποιηθεί».

Οι Γερμανοί, ως γνήσιοι Σάξονες, ψύχραιμα αναλογίζονται πως τα δύο κεφάλια της «Λερναίας Ύδρας» τους, ενώθηκαν σε ένα και πλέον απαιτείται τιτάνια προσπάθεια για να μην χαθούν και άλλα «αθώα» χρόνια στο βωμό της «τρομεργασίας».

Σε ηχογραφημένο μήνυμα άγνωστη μέχρι στιγμής τρομεργατική οργάνωση ανέφερε ότι στην επόμενη εκδοχή του Ευρωσυντάγματος θα αναφέρεται ρητά, ότι για την έκδοση σύνταξης σε κάποιον ασφαλισμένο απαιτείται πιστοποιητικό θανάτου του δικαιούχου και αίτηση παραχώρησης του ποσού που αναλογεί στους κατά τόπους Συνδέσμους Βιομηχάνων!…

Αλλά ενώ η βροχή πέφτει αδιάκοπα, στον ουρανό ένα τεράστιο κόκκινο σύννεφο με πελώρια γράμματα αναβοσβήνει σαν χριστουγεννιάτικο ντεκόρ:
ΠΙΣΩ ΡΕ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ!!!

13 σχόλια:

0comments είπε...

ΠΙΣΩ ΓΑΜΩ ΤΗ ΦΑΡΑ ΣΑΣ!

ci είπε...

Ποια είναι τα "Guns of Brixton" που διαθέτουμε? Το να αντιστεκόμαστε - αυτό αν δε το θάψουμε εμείς, καμιά περιπολία δε το πιάνει.
(Κι ας βιάζονται διάφοροι να βγάζουν συμπεράσματα και να κολλάν ταμπελλίτσες με τέτοιες αλλά και άλλες δηλώσεις.
Το πόσο βολική είναι η "ταμπελλοκόλληση" γνωστόν.
Ζήτω οι συνοπτικές διαδικασίες!)

Την καλημέρα μου.

τσέλιγκας είπε...

Για ένα κομμάτι ψωμί δε φτάνει μόνο η δουλειά...

Filotas είπε...

Την καλημέρα μας Snowflake! Τα Guns Of Brixton θα αντικαταστήσουν τα G3-A3 στην στρατιά της Θράκης, της οποίας θα είμαι υποδιοικητής, υπό τις διαταγές του Στρατηγού Μάιανδρου!
Τσέλιγκα, για ένα κομμάτι δουλειά, δεν φτάνει μόνο ψωμί έγινε η υπόθεση!...

Filotas είπε...

Amig0 ΠΙΟ ΠΙΣΩ!!!

Juanita La Quejica είπε...

Χαρτογιακάδες; Μάλλον μεταξωτογιακάδες...

Filotas είπε...

Χμμμ! Μάλλον Σκατογιακάδες amiga!...:)))

ci είπε...

To τρωμεργάτες πάντως έγραψε!
(Βλέποντας για Guns of Brixton -πάλι εκεί..-, νομίζω πρόσφατα ξανάδειξε και το In the name of the Father? Θυμάστε το τέλος εκεί στη δίκη που βγάλαν ένοχη μέχρι και την θεία?..)

Filotas είπε...

O Daniel day lewis δεν έπαιζε σε αυτό συν-νιφάδα?!

ci είπε...

Nαι!!! Μαζί με το "πλυντήριο", η καλύτερη ταινία του για μένα - την περασμένη βδομάδα νομίζω το είχε στην τηλεόραση, αλλά δεν άντεξα να το ξαναδώ. Μετά μου λες να πάω σινεμά να δω το σχέδιο πτήσης..(όχι εσύ ανχελίτο:ΡΡΡ)

Filotas είπε...

Αλλά ποιος?!

ci είπε...

LOOOOL

ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ Ο ΝΤΕΜΗΣ Ο ΘΕΟΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ

Πάντως σοβαρά..όσο και να έχεις διάθεση να βρεθείς στην σκοτεινή αίθουσα κλπ κλπ, υπάρχει πια ουσιαστικός λόγος??

nonplayer είπε...

Angelito εύγε! Για σένα ο αγώνας θα άρχίσει με παράσημο από τα αποδυτήρια! Έχεις ήδη μπει στο κλίμα!

Πάνερμος...