Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2005

Δώσε θάρρος στον χωριάτη…

Εκτεθειμένη είναι πλέον η κυβέρνηση μετά τις αποκαλύψεις για την συμμετοχή υπαλλήλων της Ε.Υ.Π. στις απαγωγές Πακιστανών μεταναστών στην χώρα μας το περασμένο καλοκαίρι. Η προσπάθεια να υποβαθμιστεί το θέμα από τις πρώτες μέρες της δημοσιοποίησης των καταγγελιών, κατέρρευσε εντυπωσιακά μετά την αναπαραγωγή του από το B.B.C. αλλά και τις αποκαλύψεις της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Κι ενώ θα περίμενε κανείς πειστικές απαντήσεις από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης, απάντησε η Ε.Υ.Π. λέγοντας ότι μπαίνει σε κίνδυνο η ζωή των υπαλλήλων της όταν αποκαλύπτεται η ταυτότητας τους και ότι είναι «ζήτημα εθνικής ασφαλείας»! Πολλοί έσπευσαν να συνταχθούν με αυτή την άποψη και να ξεχάσουν ότι είτε Έλληνες ήταν οι πράκτορες, είτε ξένοι, η ουσία της υπόθεσης βρίσκεται στον εξωφρενικό τρόπο δράσης τους και στην καταπάτηση κάθε έννοιας κράτους δικαίου.

Είναι προφανές ότι μετά το όργιο των καταπατήσεων σε ατομικά δικαιώματα που σημειώθηκαν στις υποθέσεις 17Ν και Ε.Λ.Α. οι εγχώριες υπηρεσίες νομίζουν ότι μπορούν να λειτουργούν με όση άνεση επιθυμούν και χωρίς να ελέγχονται από κανέναν. Αυτό φαίνεται από την στάση του κ. Βουλγαράκη, ο οποίος αντί να καταδικάσει την αμερικανικού τύπου πρακτική, δηλώνει ότι τα καταγγελλόμενα δεν συνέβησαν ποτέ.

Δώσε θάρρος στον χωριάτη να ανέβει στο κρεβάτι, λέει σοφά μια παροιμία.

7 σχόλια:

0comments είπε...

Μα πως κάνετε έτσι για 20 - 30 αράπηδες;

Filotas είπε...

Α να χαθείς παλιόμηδενιστή! Και ένας να ήταν το ίδιο θα κάναμε!...

ci είπε...

Aποδείξεις έχετε??

Καλημέρα!Δεν πιστεύω να πήγατε κιόλας Γκότσε Ντέλτσεφ:Ρ

Filotas είπε...

Όχι μόνο πήγαμε, αλλά γυρίσαμε κιόλας!...

Juanita La Quejica είπε...

Δεν ξέρω που πήγατε και από πού γυρίσατε, εγώ πάντως άκουσα για χιόνια στην Ιθπανία και ανηθύχηθα Angelito! Διότι 0 και σήμερα!

Filotas είπε...

Αχ δεν το πιστεύω! Θα κάνουμε και θκι στην Ισπανία!!!

Juanita La Quejica είπε...

Έφυγαααα!!!
Θας περιμένουμε την Πρωτοχρονιά, ετοιμάθτε θακβουαγιάθ!!!

Πάνερμος...