Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2005

Μωρέ τύχη που την έχουμε;!…

Σηκώθηκε από το «κρεβάτι του πόνου» για να βγει στο παράθυρο να ουρλιάξει με την λιονταρίσια φωνή του να ξυπνήσει η αντιτρομοκρατική γιατί παραχαλάρωσε μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Παπαγαλάκης! Σκάνε οι βόμβες στην Αθήνα, βγαίνει το σμάρι των «κορακοπαπαγάλων» στα παραθύρια της τηλεοπτικής μας γειτονιάς. Όχι πως μας αφήνουν ήσυχους τις άλλες ημέρες, αλλά όταν γίνονται εκρήξεις ή συλλήψεις αυτά τα «ανθρωποβόρα πτηνά» ορμάνε από τα παράθυρα κρώζουν και κουνάνε ακανόνιστα τα φτερά τους, γεμίζοντας τον τόπο πούπουλα.

Και τι δεν έχουν κελαηδήσει τόσες ημέρες;! Η νέα γενιά των τρομοκρατικών οργανώσεων που απειλεί την έξωθεν καλή μαρτυρία της χώρας, η σύμπτωση της τρομοκρατικής επίθεσης στο Σύνταγμα με τις προκλητικές δηλώσεις του νέου Αμερικανού Πρεσβευτή Ρις, οι κάμερες στους δρόμους που πρέπει να καταγράφουν το καθετί, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις που απαγορεύουν την καταγραφή πλάνων από τους δρόμους, η περαιτέρω σκλήρυνση των διατάξεων του αντιτρομοκρατικού νόμου και μια σειρά από πληροφορίες!

Το ζουμί είναι στις πληροφορίες.

Η χαρά του παπαγάλου, το πάρτι του χαφιέ, η γιορτή των κοράκων.

Αραδιάζονται στην σειρά πάνω στο «σύρμα» και αρχίζουν. Εγώ άκουσα αυτό, ενώ σύμφωνα με πηγές της Αντιτρομοκρατικής πρόκειται να συμβεί αυτό, επειδή οι Αμερικανοί σκέφτονται εκείνο λέει το άλλο και τελικά γιατί οι φυλλάδες τους γεμίζουν πιο εύκολα με τα «χαφιεδοσέντονα» που συγγράφουν με τον οίστρο που διακρίνει κάθε «σφογγοκωλάριο» της εξουσίας…

12 σχόλια:

τσέλιγκας είπε...

Ο "αγώνας" δε σταματά ποτέ...

Filotas είπε...

Γέμισε "καρφιά" η "Χώρα"!...

0comments είπε...

Στην έρημο βασιλεύουν τα αρπακτικά!
Υπόκρουση: El condor passa

ci είπε...

Δε λέω ότι είμαστε άξιοι της τύχης μας... ΌΜΩΣ την τύχη μας τη φτιάχνουμε μόνοι μας:Ρ
Καλησπέρες!!

Filotas είπε...

Στην έρημο των τηλεοπτικών δελτίων αμίγκ0!...
Μάλλον την φτιάχνουμε όλοι μας και όχι μόνοι μας αγαπητή μας νιφάδα! BTW που χάθηκε ο νιφετός εφέτος?!...

Ανώνυμος είπε...

Καλά είναι εκεί που είναι ανχελίτο, μη το μελετάς γιατί έχουμε και ειδικές διαδρομές..
Και για να μην αλλάζουμε θέμα : έτοιμα όλα για να ψήσουμε??

Filotas είπε...

Είπαμε του χρόνου το ψήσιμο! Φέτος ακόμα μπετά ρίχνουμε βρε! Έχει και λασπουριά!...

nonplayer είπε...

Πω πω κέιμενο!!

Juanita La Quejica είπε...

Αυτές οι συμπτώσεις είναι που πρέπει πραγματικά να μας ανησυχούν έντονα. Τί έγινε; Λύσαμε το πρόβλημα του Ιράκ εκεί στην μακρινή ήπειρο που να μην έσωνε να πάταγε το πόδι του ο Colón και τώρα ξαναθυμηθήκαμε την Ψωροκώσταινα; Άλλος πύργος δεν υπάρχει να τους γκρεμίσουν για να γυρίσουν λίγο στα δικά τους; Εκεί μας καταλήγουν να ελπίζουμε, έτσι αρνητικά και άσχημα και απαράδεκτα να σκεφτόμαστε...

Filotas είπε...

Στρατηγέ μου η φύση της Αν. Μακεδονία - Θράκης μας ωθεί!...
Juanita είσαι πολύ τυχερή που δεν παρακολουθείς και πολύ την επικαιρότητα! Από την άλλη δυστυχώς σε παρακολουθεί αυτή!!!
Καλημέρες!...

Juanita La Quejica είπε...

Άστην να με παρακολουθεί Angelito! Δεν ξεχνώ να χαμογελώ στην κάμερα, όταν ... δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα στοιχεία!

Filotas είπε...

Δεν την αφήνω!...

Πάνερμος...