Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2006

Σταματήστε τους!...

Ας σταματήσει "κάποιος" επιτέλους την δολοφονική μανία του κράτους του Ισραήλ σε βάρος των γειτόνων του!

Δεν είναι δυνατόν να ισοπεδώνεται μια χώρα ολόκληρη όπως ο Λίβανος το περασμένο καλοκαίρι, να είναι όμηρος ένας ολόκληρός λαός επί δεκαετίες όπως οι Παλαιστίνιοι, να σκοτώνονται μέσα σε ένα πρωί δεκαοκτώ άνθρωποι στην Μπεϊτ Χανούν, τέσσερις γυναίκες και εφτά παιδιά ανάμεσα τους και να μην υπάρχει διεθνής οργανισμός που να σταματήσει αυτή την δολοφονική μηχανή, επειδή οι Αμερικανοί στηρίζουν τυφλά την πολιτική του στην περιοχή!

Για δύο απαχθέντες στρατιώτες ισοπεδώθηκε ο Λίβανος το καλοκαίρι. Για έναν απαχθέντα στρατιώτη έγινε η εισβολή στην Λωρίδα της Γάζας, που άφησε πίσω της 80 νεκρούς σε μια εβδομάδα και ανυπολόγιστες ζημιές στις υποδομές του υπό σύσταση κράτους των Παλαιστινίων. Βομβαρδίζουν δρόμους γεμάτους κόσμο, πυροβολούν στο ψαχνό γυναίκας που προτάσσουν τα στήθη τους για να συνδράμουν τους άνδρες τους που αντιστέκονται στον εισβολέα, κάνουν χρήση πυρός για «ψύλλου πήδημα».

Η διεθνής κοινότητα υπάρχει ή είναι απλά σχήμα λόγου;

Ο Ο.Η.Ε., το περίφημο Συμβούλιο Ασφαλείας μόνο για την πιθανή πυρηνική απειλή της Βόρειας Κορέας και του Ιράν ξέρει να εξετάσει σχέδια κυρώσεων; Για τις εκατόμβες των νεκρών που αφήνει πίσω της η δολοφονική μηχανή του Ισραήλ κάθε μέρα δεν αξίζουν κυρώσεις;...

7 σχόλια:

Agobooks είπε...

Μαζι σου!

Nada είπε...

Συμφωνώ 100%. Μπράβο.

Filotas είπε...

N.ago και nada να είστε καλά!

0comments είπε...

Η διεθνής κοινότητα
a)υπάρχει
ή
b)είναι απλά σχήμα λόγου;

Το b


Καλό ΠΣΚ ρε φίλε!
(Κάλά χτες δε σε είπα καλή βδομάδα;)

Filotas είπε...

Καλο ΠΣΚ amig0!
(την επόμενη δεν ενοούσες?!)

Ανώνυμος είπε...

Oi skepseis ki oi apories sou taytizontai me tis dikes mou, Angelito! To megalo thema einai pws tha syntonistoun oi diamartyries, gia na tarakounisoun tous ypeythynous.

Filotas είπε...

Αυτό είναι το μεγάλο ζήτημα Penelope! Καλώς ήρθες στο Calle Drama!...

Πάνερμος...