Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2007

Ο Κανένας είναι ακόμα εδώ…

Η έκθεση της επιτροπής του Ευρωκοινο - βουλίου που διερευνά την υπόθεση των πτήσεων της CIA σε ευρωπαϊκές χώρες για την μεταφορά υπόπτων για τρομοκρατία, αναφέρει ότι 64 αεροσκάφη σταθμεύσανε και στην Ελλάδα τα προηγούμενα χρόνια. Όπως είναι γνωστό η κυβέρνηση της Ν.Δ. όταν είχε γίνει γνωστό το θέμα είχε δηλώσει ότι δεν υπήρξαν τέτοιες πτήσεις στην Ελλάδα και βέβαια είναι πλέον εκτεθειμένη για άλλη μια φορά στα μάτια της κοινής γνώμης, όπως και με την υπόθεση της απαγωγής των Πακιστανών, αλλά και με την υπόθεση των υποκλοπών.

Η επιτροπή καλεί τις Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις για τις οποίες έχουν διατυπωθεί σοβαροί ισχυρισμοί και δεν έχουν ξεκινήσει κυβερνητικές ή κοινοβουλευτικές έρευνες να το πράξουν άμεσα.

Ενώ οι περιορισμοί και τα μέτρα ασφαλείας για τους επιβάτες στα αεροδρόμια γίνονται ολοένα περισσότεροι και αυστηρότερα αντίστοιχα, οι εθνικές κυβερνήσεις κάνουν τα στραβά μάτια για τις παράνομες μεταφορές ανθρώπων σε μυστικές πτήσεις, απλά και μόνο γιατί αυτοί θεωρούνται ύποπτοι από την αμερικανική μυστική υπηρεσία.

Η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει κάποια στιγμή να δώσει σαφείς απαντήσεις ή να αναζητήσει ευθύνες για τα αλλεπάλληλα κρούσματα αυθαιρεσιών που έρχονται στην δημοσιότητα. Το κρυφτούλι και τα μισόλογα δεν μπορούν να εκληφθούν ως υπεύθυνη στάση. Τι απαγωγές δεν τις έκανε Κανένας, το ίδιο και τις υποκλοπές, μάλλον και τα αεροπλάνα της CIA δεν τα είδε Κανένας!

Α! ρε Οδυσσέα, τύφλα να έχουν τα κόλπα σου!

7 σχόλια:

maria_pin είπε...

Mόνο που η Ελληνική κυβέρνηση φίλε Αγγελε, ούτε Ελληνική είναι, ούτε κυβέρνηση!!

Γιαύτο και αν πούνε κάτι οι Αμερικάνοι, αυτοί απλώς λένε "Yes sir!!"

ci είπε...

ajax - τα κάνει αόρατα!

καλό βράδυ:))άντε ήρθε κι η βροχούλα να μην αποξηρανθούμε.

Filotas είπε...

Μάλιστα κύριε που θα έλεγε κι ο Ζαμπέτας, Μαρία!:)

Filotas είπε...

Μαζί γράφαμε συν-νιφάδα μου!
Ποτίστηκες? Εγώ είμαι παπάκι!...

ο δείμος του πολίτη είπε...

Έτσι είναι. Καλά όλα, αλλά εσένα τι σε πειράζει που απαγάγαμε μερικούς και ανεφοδιάστηκαν και μερικά αεροπλάνα. Και να σκεφτείς ότι για αυτά μόνη γνώση είχε ο τότε υπουργός εξωτερικών (ο κοντός, ο σοφός). Ο Βουλγαράκης νυχτωμένος ήταν.

0comments είπε...

Κανείς δεν ξέρει ότι ταξιδεύετε με 19 ευρώ!

Filotas είπε...

Δείμε ακόμα νυχτωμένος είναι αυτός!...
Ωραία επικαιροποίηση amig0!!!
Καλημέρες!

Πάνερμος...