Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2005

Στροφές στην άκρη του γκρεμού σου…


Οι Κυριακές άρχισαν πια να συνηθίζουν τις στροφές και την αλλαγή στο υψόμετρο που βουλώνει τα αυτιά μέχρι να καταπιείς και να ανοίξουν. Φιδάκια οι δρόμοι, λίγο πριν την χειμερία νάρκη και τα λευκόχρυσα στρωσίδια του χειμώνα πάνω τους. Σημειώσεις για τα φύλλα που πέφτουν κιτρινισμένα στο πρώτο φύσημα του αγέρα, ετοιμόρροπες στην αλλαγή των εποχών. Μικρή μου επαρχία - πότε θα γίνεις περιφέρεια; - ακόμα δεν σε ξέρω!…

Περνούν οι μέρες αφήνοντας την αίσθηση μιας πορείας μέσα στο χάος. Από τη μια η Λ. που βούτηξε στο κενό, από την άλλη δυο γυναίκες ντυμένες πρόχειρα και ένα παιδί εφτά – οκτώ χρονών που φορούσε μπουφανάκι με κουκούλα, ξημέρωμα Σαββάτου. Έχοντας στρώσει στο έδαφος στα χαλάσματα ενός σπιτιού στην έξοδο της Γαληνού στους «Πέντε δρόμους» χαρτόνια, με μια φωτιά στη μέση να προσπαθούν να ζεσταθούν. Εικόνες που δεν φανταζόμουν ότι θα δω εδώ στην πόλη με τα χίλια, φωτοτυπημένα πρόσωπα!…

Ο Πύρρος Δήμας στο «Ε» της «Κυριακάτικης». Απλός, ανθρώπινος και αφοπλιστικός. Φέρων την αύρα των ανθρώπων που δεν έφτασαν τυχαία στην κορυφή. «Αν δεν ήμουνα Ολυμπιονίκης, θα ήμουν τώρα «ο Αλβανός», λέει. Και Αλβανός να ήσουν παλικάρι μου, στην καρδιά μας θα ήσουν, στην καρδιά της Ελλάδας που έρχεται από μακριά και θαυμάζει πριν από όλα το ωραίο!

Χωρίς τηλεόραση στο σπίτι, «άσε δεν χρειάζεται έχουμε και παιδιά, τι να βλέπουν;»…

Καλή εβδομάδα σε όλους! Το Calle Drama - κάγιε ντράμα για τους μη ισπανόφωνους - κλείνει σήμερα δύο μήνες παρουσίας στην μπλογκόσφαιρα και εμφανίζεται με νέα ασυνήθιστη φορεσιά! Ευχαριστώ την snowflake - amistad για την δουλειά της - εγώ μόνο τις επιθυμίες μου εξέφρασα, τον 0 comments που τραβηξε την φωτό που θα βλέπετε κάθε μέρα που θα μπαίνετε εδώ και η οποία απεικονίζει την Δράμα από τον Κορύλοβο καθώς και τον Walter Salles που κινηματογράφησε την σκηνή που φαίνεται στο προφίλ. Η ταινία κυκλοφορεί στα ελληνικά με τον τίτλο "Η βεντέτα" - αγγλικός τίτλος behind the Sun".
χαίρομαι πολύ που σας έχω γνωρίζει - όσο αυτό είναι δυνατό μέσω ίντερνετ. Φιλιάδες σε όλους.
OJO!: Κατά την διάρκεια των κλινικών δοκιμών για την εφαρμογή του νέου template, ο μόνος browser που δεν ανταποκρίθηκε ήταν ο I.E., τον οποίο και σας προτείνουμε να αποφύγετε όταν διαβάζετε το Calle Drama. Εναλλακτικά σας προτείνουμε πέντε άλλους , πολύ καλούς browsers, για να βλέπετε τον κόσμο πολύ πιο όμορφο. Το παρών blog είναι χάρμα ιδέσθαι με Opera kai Firefox. Δοκιμάστε τα!

7 σχόλια:

ci είπε...

Άντεεε να τα χιλιάσεις!!:)))
(Δε γράφω παραπάνω ούτε λέω ότι συγκινήθηκα με όσα γράφεις στην αρχή.
Α μια μικρή παράκληση : δεν ξέρω κανένα blog "Sur la neige"..:PP)
Καλή εβδομάδα!

Juanita La Quejica είπε...

Μεγειά το ριζικό lifting Angelito!

Ένα ακόμα παράδειγμα πετυχημένης και αρμονικής συνεργασίας!

Ανώνυμος είπε...

Μεγιά κι από μένα}
Καλημέρα Ντράμα! :Ρ

Filotas είπε...

καλημέρες σας!
Να είστε καλά και οι τρεις σας!
Φιλιάδες...

0comments είπε...

Πολύ ωραίο το μπλογκάκι σου (μας) κομπανιέρο!
Καλά ταξίδια!

nonplayer είπε...

Με γειά η νέα μούρη!

Να χαρώ εγώ τον Αντζελίτο μας που έγινε 2 μηνών!

Και μεις χαρήκαμε που σε γνωρίσαμε, νέε μας!

Filotas είπε...

Ε όχι και νέος!...Gracias todos!

Πάνερμος...