Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2005

Η «αλληλεγγύη» στο εδώλιο


Το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας αποφάσισε με ψήφους 2-1 πρόσφατα να προσάγει σε δίκη τον Κώστα Αβραμίδη, επειδή σύμφωνα με το σκεπτικό του "υπάρχουν σοβαρές και επαρκείς ενδείξεις που πιθανολογούν την ένταξή του στην 17Ν καθώς «ο κατηγορούμενος μετά τη σύλληψη ορισμένων μελών τής ως άνω τρομοκρατικής οργάνωσης και την παραπομπή τους σε δίκη οργάνωσε εκδηλώσεις συμπαράστασης προς αυτούς".

Έφτασαν μάλιστα σε αυτή την επιβαρυντική εκδοχή από το γεγονός ότι στο σκληρό δίσκο του προσωπικού του υπολογιστή που κατασχέθηκε βρέθηκαν «σκαναρισμένες» αφίσες, συνθήματα αλληλεγγύης προς τους συλληφθέντες και κάποιες από τις προκηρύξεις της 17Ν!

Ο Αβραμίδης είχε συλληφθεί πριν από δυόμισι χρόνια, αλλά αφέθηκε ελεύθερος. Παρόλα αυτά οι δικαστές, θεωρούν, ότι ένα βιβλίο με πέντε αποτυπώματα που βρέθηκε στην γιάφκα της οδού Πάτμου, μια αόριστη κατάθεση του Κονδύλη ότι τον είχε φέρει σε επαφή με τον Κουφοντίνα, η παραδοχή του Αβραμίδη ότι γνώριζε τον Χριστόδουλο Ξηρό, με τον οποίο ήταν στο Κ.Κ.Ε. μ-λ. και η αλληλεγγύη του προς τους καταδικασθέντες της 17Ν είναι λόγοι που μπορεί να τον φέρουν ενώπιον της δικαιοσύνης κατηγορούμενο για συμμετοχή στην οργάνωση 17Ν για την ηθική αυτουργία στις 44 ενέργειες της οποίας απαλλάχθηκε ομόφωνα με το ίδιο βούλευμα ο Αβραμίδης, αφού από πουθενά δεν προκύπτει η συμμετοχή του σε οποιαδήποτε από αυτές.

Η «αλληλεγγύη» στο εδώλιο…

11 σχόλια:

πολυβιος είπε...

ω, τί όμορφος κόσμος, μπαμπά ...

nonplayer είπε...

Γιατί ρε παιδιά, δεν έχετε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη;;;;;;;;

0comments είπε...

Ε αφού τους έφαγαν τη δόξα η προολυμπιακοί Κυποπασοκοδικαστές, να μην αποδείξουν κι αυτοί οι φουκαράδες ότι παράγουν αντιτρομοκρατικό έργο! Μάλιστα πολύ καλή συμβουλή θα ήταν, να προσάγεται με τον εκάστοτε αλληλέγγυο και ο Γιάννης Σερίφης, έτσι για το μπούγιο, αλλά και για να τιμήσουν την παράδοση η οποία στην περίπτωση του άρχισε απ' τη χούντα των συνταγματαρχών και συνεχίζεται απ'τις χούντες των βιομηχάνων, των ολυμπιακών αντιτρομοκρατικών εταιριών και των ΜΜΕ.

Filotas είπε...

Αφαπητοί φίλοι! προσέχτε τι σχόλια κάνετε, μπορεί κάποιος δικαστής να διαβάζει και τα μπλόγκ μας για να διαπιστώσει αν υπάρχουν εκδηλώσεις αλληλεγγύης σε συνήθεις υπόπτους ή δυσαρέσκειας για τις αποφάσεις των δικαστηρίων, οι οποίες μπορεί να χρησιμοποιηθούν στο μέλλον, ελλέιψη άλλων ενοχοποητικών στοιχείων!...η κερκόπορτα άνοιξε από το καλοκαίρι του 2002 και έκτοτε μεγαλώνει συνεχώς το κούφωμα!

τσέλιγκας είπε...

Ανχελίτο δε δηλώνω συμπαράσταση προς το ποστ σου για ευνόητους λόγους.

vasvoe είπε...

mprrr...

Filotas είπε...

Τσέλιγκα και πρόσεχε πως πιάνεις τα μαστάρια όταν αρμεγεις ε? Και μην πουλάς όπου όπου τις κατσίκες!...
Vas φυσάει κι εκεί?!...

Juanita La Quejica είπε...

Εδώ Angelito νέφος, νέφος, νέφος! Νέφος παντού!

ci είπε...

Κι επίσης μη ξεχνάτε τα cookies σας!!!


Among Dario Fo´s most famous works is Accidental Death of an Anarchist, about the police murder of a political activist, in which the Maniac reveals: "So? Who cares? The important thing is to have a good scandal... Nolimus aut velimus! So that the Italian nation can march alongside the Americans and the English, and become a modern and social-democratic society, so that finally we can say: 'It's true - we're in the shit right up to our necks, and that's precisely the reason why we walk with our heads held high!'"

Filotas είπε...

Εμείς εδώ σύγνεφα querida Juanita! Σύγνεφα, σύγνεφα...
Snowstad, έχεις το - κληρονομικό;;; - χάρισμα να ταιριάζεις έργα τέχνης σε απλές καθημερινές σκέψεις!

0comments είπε...

Snow..
Quella sera Milano era caldo.
Ma che caldo che caldo faceva!
Brigadiere apre un po la finestra.
Una spinta e Pinelli va giu.

Πάνερμος...