Τετάρτη 5 Ιουλίου 2006

Δηλώνω «εντυπωσιασμένος»!…

Γνώρισα χθες στην διάρκεια ραδιοφωνικής συνέντευξης μαζί με τον υποψήφιο Νομάρχη Δράμας κ. Χριστόφορο Κορυφίδη, την υποψήφια υπερνομάρχη Δράμας Καβάλας Ξάνθης κα Γκιουλμπεϊάζ Καραχασάν. Αξιοπρεπής και απλή γυναίκα, κάπως αμήχανη στον ρόλο της υποψήφιας μετά τις τόσες πολλές, όσο και άκομψες τουλάχιστον παρεμβάσεις διαφόρων παραγόντων. Δεν ήταν εμφανώς αγχωμένη για το τι θα έλεγε, αλλά θαρρώ ότι και ο πιο ψύχραιμος άνθρωπος στον κόσμο θα είχε άγχος, στην πρώτη του συνέντευξη μετά από τον θόρυβο που έχει προκληθεί από προηγούμενες δηλώσεις του.

Δεν της έθεσα κανενός είδους ερώτημα με εθνική διάσταση. Το μέρος της κοινής γνώμης που απαιτεί μια «δήλωση» δεν με εκφράζει. Ήθελα να δω το τρόπο που σκέφτεται, να μιλήσει για την Δράμα που γνωρίζει μέρα με την ημέρα καθώς έρχεται συχνά στην πόλη και στο νομό μας. Να ακούσουμε την Γκιουλμπεϊάζ, έστω και να μας περιγράφει τις επαφές της με τους ανθρώπους του νομού ή να «παραπονιέται» ότι θα ήθελε μια ακόμα συνέντευξη, μόνη της αυτή την φορά για να επικοινωνήσει με τον κόσμο.

Δεν εντυπωσιάστηκα, αλλά το ίδιο συναίσθημα υπάρχει κι όταν βλέπω τους περισσότερους από τους νομαρχιακούς μας συμβούλους. Δηλώνω «εντυπωσιασμένος» όμως από το είδος και την έκταση των αντιδράσεων σε βάρος της!…

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλτατε, ειλικρινά, δεν ενδιαφερει κανέναν Έλληνα για το ποιόν της κα Καραχασάν!
Ο Γ.Παπανδρέου έκανε, πανθομολογουμένως, μια [ακόμα!!!!!!!!!!!] λάθος επιλογή η οποία θα του στερήσει όχι μόνο την Εξουσία αλλά και την καρέκλα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης,και εδώ να τονίσω πως οι μόνοι που θα στεναχωρηθούν από αυτό θα είναι η "Κλειστή Αυλή" του.
Ο Μπέννυ δεν κρατιέται ενώ άκουσα με τα αυτάκια μου τον Ακη στην προχθεσινή εκδήλωση του Π.Οικονόμου να λέει σε πηγαδάκι-ή σε τάφρο χεχε-:"Δεν έχουμε ούτε πρόγραμμα ούτε ταυτότητα!!!"
Αυτάααααααα:)

YO!Reeka's είπε...

τον νομάρχη σας πάντως μια χαρά μαυρισμένο τον βλέπω χεχεχε δεν τον έχουν φάει τα γραφεια, εκτός κι αν δουλεύει οικοδομή. Εσένα πάλι φίλε μου άσπρο άσπρο σαν το γάλα. πάει να πει ότι είσαι ακούραστος εργάτης!
ΥΓ1. Φαντάζομαι θα έχει ενδιαφέρον να μιλήσεις στη Γκιουλ, μονο και μόνο που κατάφερε να ξεκολλήσει από την κοινωνία στην οποία μεγάλωσε είναι άθλος
ΥΓ2. Δεν είναι μεγάλη μαλακία, ρε ανώνυμε, να μη βάζεις ονοματάκι; αν έχεις άποψη, να την υπερασπιστείς. το παιδί που σε φιλοξένησε εδώ μέχρι και τη φωτογραφία του έβαλε.

Filotas είπε...

Ποσώς με ενδιαφέρουν τα εσωκομματικά του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Με ενδιαφέρει όμως κατά πόσο η κοινωνία στην οποία ζω ξεπερνά προκαταλήψεις και φοβίες, οι οποίες όχι μόνο υπάρχουν αλλά και υποδαυλίζονται για πολιτκούς λόγους από διάφορους επιτήδειους...

Filotas είπε...

Gelial - γράφαμε την ίδια ώρα!- ομολογώ ότι τα τρία πρώτα μπάνια μου τα έκανα το περάσμενο Σ-Κ! Άσ που δεν μαυρίζω έυκολα. Ο υπ. νομάρχης μαύρισε από τις περιοδείες μάλλον..
(Θα σε παρακαλούσα πάντως να μην κάνεις παρατηρήσεις σε ανώνυμους που παρά την ανωνυμία τους - η οποία κι εμένα με ενοχλεί - δεν βωμολοχούν!)

0comments είπε...

Μα τι δημοσιογράφος είσαι συ;
Ούτε Μαρκουτσοφόρος
Ούτε Λαϊκιστής
Ούτε Φωνακλάς
Ούτε αργόμισθος
Ούτε "φτηνός τω λόγω ακριβός τω συμβολαίω"
Ούτε ρουφιάνος της εξουσίας του κυπατζίδικου τηλεοπτικού καφενέ
Ούτε "Το μέρος της κοινής γνώμης που απαιτεί μια «δήλωση» δεν σε εκφράζει"

Κοίτα να βολευτείς πουθενά τώρα προεκλογικά γιατί τους "έμπιστους" δημοσιογράφους τους πληρώνουν ακριβά. Ακόμη και στη Δράμα.

Μπεσίτος

Filotas είπε...

Είμαι δημοσιογράφος?!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο angelito! Γιατί να κάνεις ερωτήσεις με εθνική διάσταση στην κοπέλα; Έχει απαντήσει ποτέ άλλος υποψήφιος νομάρχης σε ανάλογες ερωτήσεις; Είναι ελληνίδα και εννοείται ότι είναι τουλάχιστον άστοχο να ασχοληθείς με μικρότητες. Δυστυχώς όμως δεν άκουσα την συνέντευξη :(

valentin είπε...

Angelito, είσαι μια ψύχραιμη φωνή σε δύσκολες περιοχές.

Y.Γ. Πήγα στο Αντιρατσιστικό και προμηθεύτηκα Αλάνα αναδρομικά (και πολύ άλλο υλικό).

Filotas είπε...

Graham μπορεί να την ξαναμεταδώσουμε, αλλά υπάρχει και η επιθυμία της Γλιουλμπεϊάζ να ξαναμιλήσουμε στον αέρα! (οπότε θα σε εμνημερώσω! ή μήπως να το κάνουμε podcast?!
Valentin σαν τα χιόνια! Στείλε μας τίποτα και κατά 'δω!...

ci είπε...

Ζωντανή σύνδεση με παράθυρο Firefox:P
(Με μπέρδεψες πάντως αρχικά, λέω κι εγώ λές να έγινε δεκτή η .."παραίτηση" Ευμοιρίδη?)
Αλόχα πατρίδα!

Filotas είπε...

citroνella XAXAXAXA! Ωραίο αυτό το ανέκδοτο με την παραίτηση!...

Juanita La Quejica είπε...

Κι εγώ μπερδεύτηκα... ο Ευμοιρίδης δεν ήταν νομάρχης Δράμας; Παραιτήθηκε και πήρε τη θέση του ο Κορυφίδης; Έχασα επεισόδια;

Filotas είπε...

disculpa juanita! Δεν τον αναφέρω στην αρχή του κειμένου ως υποψήφιο τον Κορυφίδη, θα το διορθώσω! Δεν έχασες τίποτα, για άλλο λόγο παραιτήθηκε ο Ευμοιρίδης, αλλά δεν έγινε αποδεκτή η παραίτηση του!

ci είπε...

Angelito ok, κι εγώ γέλασα όταν το πρωτάκουσα, αλλά αν σκεφτείς ότι με τόσα προβλήματα που έχουμε ασχολούμαστε με τέτοια "κόλπα".. ε δεν είναι περίεργο το χάλι μας.

Juanita : εσύ δικαιολογείσαι λόγω απόστασης, εγώ δεν ήξερα καν ότι είναι σε άλλα κόμματα:ΡΡΡ
Α ρε, ορίστε, μετά σου λέει επικοινωνιακή πολιτική, είναι δυνατό να μην έχετε ενημερώσει τους ψηφοφόρους σας?

Anyway, απογευματάκι είναι, και μη μάς κάτσει ο καφές με τέτοιες κουβέντες..σαλούδος!:)

Filotas είπε...

Που πίνετε καφέ εσείς οι "ενημερωμένοι"?!:Ρ

ci είπε...

Δεν απαντάω ώσπου να αποκαταστήσεις το τιμημένο CitroNella που έγραψες με ν:ΡΡΡ
Άντε, πέρνα από καμιά Ρέμβη κανά βράδυ, έχομεν και Φοίνικες:D

Filotas είπε...

Citrovella e? Καλό ακούγεται!:PPP
(Μην λές "φοίνικες" θα ξυπνήσεις μνήμες στον παραιτηθέντα!εδώ μάλλον πάει :D e?)

Πάνερμος...