Τετάρτη 26 Ιουλίου 2006

Dramaica Youth Festival 2006 - Infidelity live in Drama!

Ανακοινώθηκε πριν από μερικές ημέρες το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων του "Dramaica Youth Festival 2006". Το τριήμερο φεστιβάλ θα γίνει στο πάρκο της Αγίας Βαρβάρας, με το line - up να είναι πιο πλούσιο σε σχέση με την περσινή πρώτη διοργάνωση. Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δράμας προτείνει τρεις θεματικές μουσικές βραδιές. Μια ethnic - reggae η Τρίτη 1 Αυγούστου με τους One drop στο φινάλε της, μια βραδιά ελληνικού ροκ αυτή της Τετάρτης 2/8 και τέλος η κορύφωση του τριημέρου με την Πέμπτη 3/8 με την πρώτη εμφάνιση των Infidelity στην Δράμα και τους Micro που θα κλείσουν συναυλιακά το Dramaica Youth Festival 2006. Οι συναυλίες κάθε ημέρας θα ξεκινούν στις 6 το απόγευμα και όσοι φοβάστε ότι θα έχει ζέστη και δεν έχετε ιδέα από Δράμα, η ζέστη είναι το τελευταίο που θα έπρεπε να σκέφτεται ευρισκόμενοι μέσα στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, με τα γάργαρα νερά των πηγών της να σας περικυκλώνουν από παντού!
Ένα αφιέρωμα στον Bob Marley είναι η μοναδική παράλληλη εκδήλωση του φεστιβάλ, εν'ω αξιοσημέιωτο είναι το γεγονός ότι στην πρώτη νύχτα η μουσική αυλαία θα σηκωθεί από τον "πρύτανη των κρουστών" Νίκο Τουλιάτο, που κοντεύει να γίνει δημότης Δράμας.
Στα θετικά του "Dramaica" το ότι γίνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά και ότι φέτος το συναυλιακός μέρος του είναι σαφώς πιο πλούσιο και ευρύ σε σχέση με πέρσι. Η ελεύθερη είσοδος για όλους είναι επίσης θετικό γεγονός. Στα μειονεκτήματα, η επανάληψη της παρουσίας κάποιων σχημάτων όπως και το ίδιο σχέδιο στην αφίσσα, η απουσία παράλληλων πολιτιστικών η πολιτικών εκδηλώσεων - το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας ελέγχει η ΟΝΝΕΔ βλέπετε - όπως επίσης και ο σχετικά υψηλός προυπολογισμός που κατά πληροφορίες αγγίζει τα 20.000 ευρώ.
Μουσικά, πολλά από τα σχήματα θα τα δω πρώτη φορά, από αυτά που γνωρίζω προτείνω ανεπιφύλακτα το "μυστικό" από το Κιλκίς που ακούει στο όνομα Infidelity. Είναι η αγαπημένη μου μπαντα τον τελευταίο καιρό και έχω μεγάλη λαχτάρα να τους δω και στο Live αν και πιστεύω ότι η καλή παραγωγή στον δίσκο τους θα φανεί και στη σκηνή.
Οι One Drop που τους βλέπουμε κάθε δίμηνο στα μέρη μας, αν δεν τους έχετε "βαρεθεί" εγγυημένα θα μας κάνουν να φωνάζουμε "Άιρι μαν" και να τιμούμε τους ρυθμούς της πατρίδας και του φεστιβάλ Dram - Jam - aica!
Θα περιμένω ακόμα την εμφάνιση του Γιάννη Λογοθέτη - κιθαρίστα στους "Οκτάνα" μαζί με τον profesore Γιάννη Μιχαηλίδη, με το όνομα ΠανMusica την Τρίτη.
Καλό Φεστιβάλ κι αν κοπιάσετε στα μέρη μας στείλτε κανα μέιλ για τα περαιτέρω!...

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα θα πάμε να δούμε τους Infidelity! Τους είχα βρει κατά τύχη στο myspace και μου είχαν αρέσει πολύ. Θα δούμε και Μίκρο, οι οποίοι ελπίζω να παίξουν καλά, αν και σε άλλα live τους που έχω πάει ήταν απογοητευτικοί.

Filotas είπε...

Graham θα περιμένω εντυπώσεις! Δυστυχώς είμαι εκτός Δράμας εξ ανάγκης! Καλή συναυλία!...

Νek είπε...

στη tv αναφέρουν για c-real και όι ΜΙΚΡΟ. Ποια είναι η αλήθεια??
μακαρι να έρθουν οι c-real. Τους MIKRO τους έχω δει πριν 2 μήνες.

Filotas είπε...

Νεκτάριε αυτό το ποστ είναι για το περσινό φεστιβάλ, Δες το φετινό πρόγραμμα...
Οι C-real παίζουν στις 2 Αυγούστου...

Νek είπε...

ΩΧ!!!!!!
χαχαχαχαχαχα

πως τη πάτησα έτσι...

PaladinIV είπε...

Φοβερό blog φίλε μου. Μιας και ανέφερες το όνομα των Οκτάνα για το οποιο και googlara για να βρεθώ εδώ ξέρεις μήπως περισσότερες πληροφορίες για το που μπορώ να βρω το ένα και μοναδικό τους album(mp3/cd)? Όσο ζούσα στην Δράμα ακουγότανε πάρα πολύ, γύρω στο 1997 και ήτανε καταπληκτική μπάντα.

Filotas είπε...

paladiniv καλώς ήρθες! Το cd το έχω, κυκλοφόρησε στα τέλη του 96 κυρίως στην Δράμα και στις Σέρρες όπου ζούσαν τα μέλη της μπάντας....

PaladinIV είπε...

θα σου ήταν έυκολο να το κάνεις mp3 και να το στείλεις μέσω yousendit (www.yousendit.com) στο paladiniv@gmail.com?

Πάνερμος...