Τετάρτη 25 Ιουλίου 2007

Ρεζιλίκι 23,52 γραμμαρίων, Βύρωνα!…

Είχα μάθει για το Metal Healing Festival που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στα Κοκκινόγεια, πριν από μερικές εβδομάδες από έναν φίλο. Δεν είμαι φίλος του «metal» και έλειπα όλο το Σαββατοκύριακο στην Καβάλα για το «Cosmopolis», οπότε δεν έμαθα τι έγινε.

Έμαθα όμως την Δευτέρα ότι ο "αντιναρκωτικός" αγώνας της ΕΛ.ΑΣ. δικαιώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, μερικά χιλιόμετρα πριν από την είσοδο του φεστιβάλ, πάνω στον δρόμο που οδηγεί προς την τοποθεσία διεξαγωγής του. Μπλόκο της Αστυνομίας σταματούσε όλα τα αυτοκίνητα και τα ταξί που κατευθύνονταν προς τα ‘κει, ψάχνοντας για ναρκωτικά. Όχι τι νομίσατε. Μπορεί να το έχουμε λύσει το πρόβλημα της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στην Δράμα και την ευρύτερη περιοχή, οπότε έπρεπε να λυθεί και το πρόβλημα των ναρκωτικών που φέρνουν οι ξένοι όταν κάποια συναυλία τους φέρνει στα μέρη μας.

Μοιάζει απίστευτο αλλά το δελτίο τύπου, δημοσιεύεται σήμερα στις τοπικές εφημερίδες, αναφέρει ότι από τους χιλιάδες επισκέπτες του Φεστιβάλ, συνελήφθησαν τέσσερις που κατείχαν την ασύλληπτη, για τα δεδομένα του νομού μας ,ποσότητα των 23,52 γραμμαρίων χασίς.

Όλο το χρόνο στην Δράμα, δεν κυκλοφορεί ούτε δράμι ναρκωτικής ουσίας, οπότε ήταν επιβεβλημένο να γίνει μια επιχείρηση και για τα έκτακτα γεγονότα του καλοκαιριού. Έχουμε καθαρά από ναρκωτικά, «κωλάδικα», «σκυλάδικα» και «μπιτάδικα», η «άσωτη» νεολαία μας αν καταφέρει να βρει ναρκωτικά να είστε σίγουροι/ες ότι τα φέρνει από γειτονικούς νομούς και μάλιστα από μονοπάτια στο βουνό ή στον κάμπο. Τα μπλόκα, σαν αυτό των Κοκκινογείων, είναι κάθε βράδυ παντού, μη νομίζετε ότι έγιναν μόνο για τους «μεταλλάδες» επισκέπτες μας…

Γεια σου ρε Βύρωνα, φέρε μας κι αγροφύλακες να λυθεί τελείως το θέμα…

5 σχόλια:

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

χασις?!
Ιιιιιιιιιι (που θα ελεγε και η Ζουμπουλία!)
Στην Κρεμάλα!

Ανώνυμος είπε...

Ganja free!
Spirte xorta!
Batsoi gurunia kaka pedia!

0comments είπε...

Αν έχεις εξουσία θες να 'χεις και το μονοπώλιο στη διακίνηση. Σιγά μην αφήσουν 5 βρωμιάρηδες να τους φαν τη δουλειά.
Πρέπεισιγά σιγά να επαναφέρουμε στα ντουβάρια το παλαιό:
"Στολή Στολή Ψυχίατρο και φυλακή"

maria_pin είπε...

Ναρκωτικά στη Δράμα? Που ακούστηκε αυτό? Ακόμα θυμάμαι αυτόν τον urban myth, ότι λέει βρέθηκε συντοπίτης μας στην Ολλανδία να του προτίνουν ποικιλία "Καλίφύτου" ως την καλύτερη παρακαλώ..

Πολλή πλάκα..να ναι καλά το κράτος που τα έχει καθαρίσει όλα!

Filotas είπε...

Προσέξτε τι γράφετε ε?!:P

Πάνερμος...