Πέμπτη 5 Ιουλίου 2007

Dramaica Youth Festival 2007 - Locomondo, Skaribas, Δραμαμίνη...

Για άλλη μια χρονιά θα πραγματοποιηθεί φέτος στην Αγία Βαρβάρα, το Dramaica Youth Festival, παρά τα οργανωτικά προβλήματα που προέκυψαν λόγω της αλλαγής του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας των Δημοτικών Συμβουλίων Νεολαίας. Οι ημερομηνίες που επιλέχθηκαν είναι από Τρίτη μέχρι Πέμπτη 31 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου.

Το κορυφαίο όνομα της φετινής διοργάνωσης είναι οι Locomondo, οι οποίοι έρχονται με τον καινούργιο τους δίσκο «Me wanna dance» να εντυπωσιάζει και τις συναυλίες τους να αποτελούν πάντα πόλο έλξης. Στο πρόγραμμα της πρώτης μέρας – Τρίτη 31/7 - πολύ ενδιαφέρουσα είναι και η πρώτη εμφάνιση των Skaribas στην Δράμα, τους οποίους σας προτείνω να ακούσετε.

Η δεύτερη μέρα – Τετάρτη 1/8 - θα έχει ιδιαίτερο δραμινό χρώμα, αφού θα εμφανιστούν οι Prozac και οι «Δραμαμίνη» μαζί με τους «Nightmare» και τους «No name band».

Το πρόγραμμα της τελευταίας μέρας περιλαμβάνει τις εμφανίσεις των «Υπό το μηδέν», των «Sunday», των «Dramatic Sin» και τέλος των C-Real.

Οι διοργανωτές θα επιχειρήσουν φέτος να προσθέσουν και άλλες εκδηλώσεις πέρα από τις συναυλίες ούτως ώστε ο χώρος να μην ερημώνει τα πρωινά από κόσμο.

Θαρρώ ότι το πιο σημαντικό είναι, εφ’ όσον ξεπεραστούν τα όποια γραφειοκρατικά προβλήματα, να ξεκαθαρίσει ο χαρακτήρας του.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Στις φωτό από πάνω: Locomondo, Skaribas, Δραμαμίνη

6 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Καλά περνάτε με το δικό σας φεστιβάλ εκεί.

Filotas είπε...

Κάτι γίνεται ρε Δείμο...
Καλημέρες!:)

ci είπε...

Loco Loco LocoMondo!
Καλό Φεστιβάλ, καλό σ-κ!

Ανώνυμος είπε...

...ke opos lene ke ironika i Locomondo:

μην με αγχώνεις δεν μπορώ γιατί πίνω μπάφους και παίζω pro (evolution soccer)...

KUNITHITE!!!
filia

Ανώνυμος είπε...

na pate na deite tous SKARIBAS. pragmatika aksizou.TA SPANEEE!!!!!!

Filotas είπε...

Θα πάμε, Θα πάμε!...

Πάνερμος...