Πέμπτη 23 Μαρτίου 2006

Ας ρίξουμε τα τείχη, έρχεται ο κυρ – Γιακουμάτος!

Η σύγχρονη Δράμα δεν έχει ούτε πλίνθινα, ούτε ξύλινα τείχη. Έχουμε τα παλαιά τείχη στην περιοχή του ιστορικού κέντρου της πόλης, αλλά αυτά δεν μπορούν να φανούν καλά – καλά ανάμεσα στις πολυκατοικίες, όχι να παίξουν κιόλας το ρόλο οχυρωματικών έργων.

Παρόλα αυτά πρέπει να βρεθεί μια λύση για να υποδεχθεί η πόλις, όπως του αξίζει τον διαπρύσιο τηλεοπτικό «κήρυκα» της ορθότητας των κυβερνητικών χειρισμών σε όλους τους τομείς της πολιτικής της, Γεράσιμο Γιακουμάτο, ο οποίος θα βρεθεί από σήμερα στην πόλη μας για να παραβρεθεί και στις εορταστικές εκδηλώσεις της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου του 1821.

Ο κυρ – Γιακουμάτος ο οποίος είναι και υφυπουργός Απασχόλησης, «επιβιώσας» μάλιστα του μοναδικού κυβερνητικού ανασχηματισμού μέχρι τώρα, θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους των φορέων μας αύριο Παρασκευή. Είναι γνωστό ότι τα ζητήματα της απασχόλησης, ως νομό, μας απασχολούν πολύ τα τελευταία χρόνια, μιας και για εργασία είναι ταμπού να μιλάμε πια, με ανεργία πάνω από 20%.

Η επίσκεψη του κυρ- Γιακουμάτου συμπίπτει μάλιστα με την νέα συνάντηση Γ.Σ.Ε.Ε. και Σ.Ε.Β. για την υπογραφή της νέας συλλογικής σύμβασης. Μια σύμβαση από την οποία οι βιομήχανοι δεν θα είχαν πρόβλημα να εξαιρεθεί ο νομός μας και άλλοι τρεις με υψηλή ανεργία. Κι οι εργαζόμενοι δυστυχώς, δια των εκπροσωπών τους, το συζητούν!

Μην αμελήσουν οι τοπικοί μας τηλεοπτικοί σταθμοί να διοργανώσουν τηλεοπτικές συζητήσεις με παράθυρα, ώστε να μην στερηθεί ο κυρ – Γιακουμάτος την αγαπημένη του δραστηριότητα!…

5 σχόλια:

Σπιτόγατος είπε...

Αχ πόσο τυχεροί είστε!!
Δεν ξέρετε πόσο τυχεροί είστε!!
Ο ίδιος ο υπουργός ο καταπληκτικός κυρ-Γιακουμάτος θα ασχοληθεί προσωπικά με τα προβλήματά σας;
Σε δύο εβδομάδες δε θα έχετε πια ανεργεία στη Δράμα!!
Δράμα η κατάσταση, που λένε...

Filotas είπε...

Σπιτόγατε είναι απορίας άξιο πως και δεν είχε σκεφτεί ο πρωθυπουργός νωρίτερα να στείλει τον κυρ - Γιακουμάτο, να λυθεί δια παντός το μείζον πρόβλημα της ανεργίας! Δράματα, δράματα με κεφαλαία γράματα που λέει κι ένα ιθαγενικό μας σύνθημα...

Ανώνυμος είπε...

Na etoimasume to biografika mas diladi!!! tha peksoun duleies??:)
tha ta dinume kateytheian sto giakoumato??

ci είπε...

Χμ, γι'αυτό και τα έξτρα σημαιάκια ε?
Άντε, έλα από Ρέμβη Ανχελίτο να τον δεις και από καλύτερη γωνία:ΡΡ

Καλημέρες!!:))

Filotas είπε...

Nosferie που χάθηκες εσύ τέκνο μου?! Μετά την παρέλαση θα κάνει το δίκο του τηλεοπτικό σόου όπου όσοι τηλεφωνούν και λενε καλό λόγο για την κυβέρνηση θα προσλαμβάνονται είτε στην αγροφυλακή είτε σε άλλες δουλειές!...
Snowflake έχασες την ευκαιρία να με δεις στην Ρέμβη προψες με τον καφέ, αλλά σε πήγαμε εντέχνως απέναντι! Πάντως λέγεται ότι φέτος οι επίσημοι θα πάνε από την Μεριά του Ξενία και θα κάθονται αντί για καρέκλες, σε καναπάδες που θα παραχωρήσει το "σοκολά"!!! Ενώλόγω της παρουσίας Γιακουμάτου απέναντι από τους καναπαέδες των επισήμων θα τοποθετηθεί γιγαντοοθόνη γιατι ο υφυπ. δεν μπορεί χωρίς "μόνιτορ"!

Πάνερμος...