Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2006

Ο μπαχτσές με τα σαρκοφάγα «βλίτα»!

Έτυχε να δω τις τελευταίες ημέρες αρκετές συζητήσεις στην τηλεόραση γύρω από τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές. Είναι απίστευτή η βλακεία και η χυδαιότητα που κυριαρχεί στην ελληνική τηλεόραση ή αν προτιμάτε στα media γενικότερα. Αν δεν την ανοίγεις είσαι ήσυχος, αν όμως την ανοίξεις και καθίσεις μπρος της αρχικά σε πιάνει κρύος ιδρώτας και έπειτα σε κυριεύει ένας αμήχανος κλαυσίγελος. Όσο καβαλάνε το καλάμι οι διάφοροι τηλεοπτικοί αστέρες τόσο αποθρασύνονται και οι διάφοροι απίθανοι που επιλέγονται από κόμματα και τηλεκόμματα για υποψήφιοι δημοτικοί ή νομαρχιακοί σύμβουλοι. Εξέχων δείγμα αυτής της ιδιάζουσας κατάστασης οι διάλογοι του Πανικά με τους δημοσιογράφους της πρωινής και όχι μόνο ζώνης.

Από τους δημοσιογράφους που με ύφος χιλίων καρδιναλίων θέτουν ερωτήσεις σε υποψήφιους και δεν σηκώνουν κουβέντα για την ουσία των ερωτήσεων τους, επιτιμώντας όποιον υποψήφιο δεν απαντήσει στα «μείζονα» της μικροπολιτικής πραγματικότητας του L.A. ή διαμαρτυρηθεί για την επιμονή τους σε αυτά, μέχρι την αντίπερα όχθη στην οποία ο ερωτών δημοσιογράφος – εντός ή εκτός «…» - ακούει τον υποψήφιο που ρωτάει να αμολάει τις αρλούμπες την μία πίσω από την άλλη και του χαμογελάει συγκαταβατικά σα να μην ακούει τι λέγεται. Παράδειγμα υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος που επιχειρηματολογώντας σε τοπικό κανάλι για την λαθρομετανάστευση είπε ότι οι λαθρομετανάστες δεν έχουν καμία ανάγκη να έρθουν για δουλειά στην χώρα μας αφού πληρώνουν 4.000 ευρώ στους δουλεμπόρους που τους φέρνουνε στην Ελλάδα!!!

Μαυρίστε τους!

7 σχόλια:

Juanita La Quejica είπε...

Μου αρέσει η φωτογραφία που διάλεξες για να συνοδεύσεις το κείμενο.

Filotas είπε...

Ψάχνοντας στον Γούγλη βρίσκεις juanita! Χιτσκοκική μοιάζει...

ci είπε...

Επειδή με χτύπησε κι η γρίππη, έβαλα το μάλιστα κύριε υπουργέ να γελάσω τουλάχιστον! Γιατί κατά τα άλλα όπως τα λες Ανχελίτο..
καλοβράδυ:)

Filotas είπε...

Καληνύχτες και περαστικά! ( και μην ανοίγεις τιτιβί ε?!)

0comments είπε...

Τι κάνετε πουλάκια μου;

Λοιπόν Ανχελίτο, αν σε πω ότι όλο αυτό το διάστημα σκέφτομαι ένα ανάλογο ποστ με ανάλογο φινάλε ...

Φιλάκια

cuentos_nat είπε...

αν και πιστευω οτι black is beautiful,τι να πω ρε παιδια...
ας τους μαυρισουμε.Βεβαια εγω που ψηφιζω στο χωριο το ακυρο μου δεν θα πιασει και πολυ τοπο και το συνθημα που θα γραψω επανω θα ειναι σαν φωνη στο διαστημα αλλα θα το κανω...
τους συντροφικους μου χαιρετισμους.

Filotas είπε...

Καλά είμαστε amig0!
Το έχουν οι μέρες να μας πιάνουν "μάυρες" σκέψεις! Τώρα πάιζω στο Ράδιο το Μάυρη Μέρα!...
Πρόσεξε τι θα μαυρίσεις natoula!Δυο ψηφοδέλτια θα σε δώσουν...
Χαιρετίσματα σε όλους και όλες!

Πάνερμος...