Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2006

October 1st: Giorgakis was here today...


Από τα πλέον "αρμόδια" χείλη ακούσαμε αυτό το μήνα τις ευχές για ότι καλύτερο στην διάρκεια του. Ο Γιωργάκης Παπανδρέου από την οδό Εθνικής - της - Αμύνης - τα παιδιά - ανέλυσε διεξοδικά το dream του για μια "δίκαιη κοινωνία" και ταυτόχρονα ανακοίνωσε ότι στο τέλος του μήνα θα έχει συμβεί μια μεγάλη ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό της χώρας μας.
Το πλήθος που υποδέχτηκε τον πρόεδο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. παραληρούσε καθώς τον άκουγε να περιγράφει την κοινωνία που το κόμμα του οραματίζεται όσο βρίσκεται στην αντιπολίτευση. Πλάι του βρισκόταν καθ' όλη την διάρκεια της ομιλίας του, η υποψήφια υπερνομάρχης κα Καραχασάν, ο Υποψήφιος Νομάρχης Δράμας κ. Κορυφίδης καθώς και ο επίσημα υποστηριζόμενος από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. - δεξιός, αλλά δηλωμένος σε αυτές τις εκλογές ως ανεξάρτητος - υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας κ. Χαρακίδης.
Το τραγούδι με το οποίο άνοιξε η συγκέντρωση ήταν το "θα τον τρελάνουμε τον ήλιο" το οποίο αποκτάει δραματικά επίκαιρο τόνο καθώς οι γραφίστες του νέου ΠΑ.ΣΟ.Κ. έχουν κυριολεκτικά αλλάξει τα φώτα στον ήλιο που κοσμεί το σήμα του κινήματος. Μέχρι και σημαία με "τρελαμένο" ήλιο σε φόντο με τα χρώματα της σημαίας της ειρήνης είδαμε σήμερα.
Ο Γιωργάκης ευχήθηκε καλό μήνα σε άπταιστα ελληνικά ενώ χαιρέτησε από του βήματος και κάποιους από τους παρευρισκόμενους μαζί με τους οποίους είχε κάνει μαζί μετανάστης στην Σουηδία, αν άκουσα καλά.
Το κλίμα στην Δράμα από σήμερα έχει αλλάξει ραγδαία.
Μετά την ομιλία η θερμοκρασία ανέβηκε σταδιακά στην πόλη και άγγιξε τους 39 βαθμούς αναγκάζοντας τους περισσότερους δραμινούς να εκδράμουν προς τις παραλίες για μπάνιο συνοδέυοντας παράλληλα και την αυτοκινητοπομπή του κ. Παπανδρέου μέχρι τον Άγιο Σύλλα στην Καβάλα και κατευθυνόμενοι από εκεί δυτικά προς τις παραλίες που βρίσκονται στην εθνικής οδό Καβάλας - Θεσσαλονίκης.
Σε τηλεφωνική δημοσκόπηση που ακολούθησε την εμφάνιση Παπανδρέου και τα αποτελέσματα της οποίας δεν μπορούμε, λόγω του ότι απομένουν λιγότερες από δεκαπέντε ημέρες από την διενέργεια των εκλογών, να παρουσιάσουμε, υπάρχει εντυπωσιακή ανατροπή των μέχρι σήμερα δεδομένων.
Η μοντέρνα "οκτωβριανή επανάσταση" ξεκίνησε από την Δράμα και αυτή την στιγμή πρέπει να βρίσκεται λίγο έξω από την Χρυσούπολη...

7 σχόλια:

0comments είπε...

last night i had a drin!

Filotas είπε...

I had a dream, i had a dream, i had a dream joe...rge!

Filotas είπε...

Γεια σου Μάνθε!:-)

ci είπε...

λολ! εγώ φοβήθηκα μήπως δεν καταφέρω να φτάσω ως την Ρέμβη αλλά ευτυχώς τα κατάφερα:D
πάλι εκτός επανάστασης έμεινα :Ρ

Filotas είπε...

Δεν πειράζει, θα ξανάρθει ο Γιωργάκης στα μέρια μας!...

cuentos_nat είπε...

εγω παντως δεν καταλαβα τιποτα απο την αφηξη του προεδρου και ειναι περιεργο γιατι οταν ερχεται τσιρκο στην πολη ολοι το ξερουν.Υπαρχει μια κινηση,κατι.Αυτος ηρθε εφυγε και τιποτα δεν εγινε...
φιλακια

Filotas είπε...

Καλά δεν έλαβες πρόσκληση βρε?!
Μη χειρότερα!:Ρ

Πάνερμος...