Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2006

Και του χρόνου!...

Έλεγε ο Χάρης την Κυριακή ότι φέτος της Αγίας Βαρβάρας δεν έχουμε το κρύο που είχαμε προηγούμενες χρονιές, αλλά χθες ανήμερα της γιορτής της η πολιούχος μας τήρησε το έθιμο του «βαρβαρώματος» του κρύου. Ημέρες γιορτής για μια πόλη που κρύβει όμορφες εικόνες μέσα σε τόσες μουτζούρες. Κόσμος στους δρόμους την Κυριακή, με τα καραβάκια στα χέρια κι ένα γλυκό χαμόγελο στα χείλη, λεωφορεία με κολυμβητές που συμμετείχαν στους αγώνες που έγιναν στο Κολυμβητήριο, διπλώματα και μετάλλια στο στήθος, κύπελλα που θα κοσμήσουν τις προθήκες των συλλόγων τους…Και του χρόνου!

Στην Βενεζουέλα ο λαός ψήφισε με ποσοστό 61,35 % τον Ούγκο Τσάβες και του δίνει το δικαίωμα για μια ακόμα θητεία στην προεδρία της χώρας. Ο άνθρωπος που άνοιξε τον δρόμο για δημοκρατικά εκλεγμένες φιλολαϊκές κυβερνήσεις στην Λατινική Αμερική των καιρών μας, θα είναι στο προσκήνιο και για τα επόμενα χρόνια…

Στην Χιλή «πνέει τα λοίσθια» ο δικτάτορας Πινοσέτ, ο οποίος μετέλαβε των θείων αχράντων χωρίς ποτέ να έχει ζητήσει συγνώμη από τις οικογένειες των χιλιάδων θυμάτων της χούντας του…

Στην Ελλάδα, ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ. υποστήριξε ότι δεν είναι ρεαλιστική η προσέγγιση ότι θα λυθεί το ασφαλιστικό, χωρίς αύξηση ορίων ηλικίας, χωρίς αύξηση εισφορών και χωρίς μείωση των συντάξεων. «Αυτά τα θαύματα μόνο ο Ιησούς Χριστός τα έκανε» είπε χαρακτηριστικά.

Αποστομωτικός ο «επίτιμος», τρομάρα του!

4 σχόλια:

maria_pin είπε...

Δίκιο έχει ο επίτιμος! Που να βρεθούν χρήματα για συντάξεις, όταν πρέπει να συντηρηθεί ο στρατός, να φάνε οι εργολάβοι και οι πολιτικοί, και να βγάλουν υπερκέρδη οι επιχειρήσεις! Ούτε η αγία Βαρβάρα μας σώζει..

valentin είπε...

"Long live the socialist revolution! Destiny has been written," Chavez shouted to thousands of flag-waving supporters wearing red shirts and braving a pouring rain.

"That new era has begun," he said, raising a hand in the air. "We have shown that Venezuela is red! ... No one should fear socialism ... Socialism is human. Socialism is love," Chavez said. "Down with imperialism! We need a new world!"

Chavez wins re-election by wide margin

Βρε, λες;

Filotas είπε...

Μαρία και με "βαρβάρα" μόνο την βγάζουμε εμείς!...
Valentin γιατί να μην πω?:)

0comments είπε...

Λοιπόν, βγάζω εισιτήρια για Βενεζουέλα. Όχι τόσο για να δω τον Τσάβες όσο για να γλιτώσω απ' το Μητσ.... (δε λέω το άλλο για ευνόητους λόγους)
Καλο ξημέρωμα!

Πάνερμος...