Πέμπτη 21 Ιουνίου 2007

Ο κεφτές γαρ εγγύς!

Αναβλήθηκε τελικά η εκδίκαση της υπόθεσης που κατατέθηκε από γνωστό τηλεπλασιέ – άγνωστο δημοκράτη κατά του ιδιοκτήτη του blogme.gr, επειδή εκεί παρουσιάζονταν μεταξύ εκατοντάδων άλλων παραπομπές σε κείμενα και βίντεο του τάγματος των funel, σατιρικά και κατά τον ενάγοντα υβριστικά για το άτομο του.

Επειδή ο εν λόγω δεν έχει τρόπο να αντιμετωπίσει την κριτική που του γίνεται, έκανε μια μήνυση εναντίον ενός ουσιαστικά άσχετου ανθρώπου και επιχειρεί τώρα να συσπειρώσει τους Έλληνες χρήστες Ίντερνετ γύρω του, επειδή όπως λέει ο ίδιος υπάρχει κίνδυνος, κατόπιν δικών του ενεργειών, να περιοριστεί η πρόσβαση μας στο Ίντερνετ. Όσοι δε τον κριτικάρουν, είναι κατά τον «ψευδοπροφήτη» οι «Ταπαίρνογλου», μίσθαρνα προφανώς όργανα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, η οποία συνομωτεί εις βάρος του για να μην αποκαλύψει την μεγάλη αλήθεια του Σύμπαντος, ότι δηλαδή είμαστε η πιο «μεγάλη, αρχαία και καρπερή» φυλή της ιστορίας. Χέσε ψηλά κι αγνάντευε μη σου ‘ρθει στο κεφάλι, εν ολίγοις.

Επί της ουσίας, όταν έφτασε ο καιρός (21/6/2007) να ακουστεί στο ακροατήριο η ουσία της υπόθεσης, προέκυψε αναβολή. Άλλη συνομωσία αυτή ή απλή σύμπτωση;

Όπως και να ‘χει τα τηλεμάγαζα της «εθνικοφροσύνης» και της μπούρδας μόνο με την σάτιρα θα καταρεύσουν…

6 σχόλια:

funEL είπε...

Aντιβαρυτικές ορθόδοξες ζαρτινιέρες υπερίπτανται σε όλο το γνωστό ΕΛληνορθόδοξο σύμπαν. Mail κατ ευθείαν από το θεό "προειδοποιούν" για ατυχήματα αν συνεχιστούν οι "ύβρεις".
Η έγερση των απανταχού ΕΛηθιων εχει ξεκινήσει

+ευλόγησον+

Filotas είπε...

Δε μασάμε ρε funel, γαμώ το σύμπαν και τα ΕΛικόπτερα τους!...
+ΕΛέησον+

0comments είπε...

Θλίβομαι ιδιαίτερα όταν αναλογίζομαι ότι σε μια σύγκριση μαζί του, οι περίεργοι και παράλογοι, για την πλειοψηφία των ΕΛλήνων, είμαστε εμείς. Αυτός είναι ένας επιχειρηματίας, τηλεστάρ, που έχει κάπως ιδιόρρυθμες απόψεις, οι οποίες όμως συνάδουν με το ΕΛληνοορθόδοξο ιδεώδες.
Κι Αν το ψάξουμε καλύτερα, θα δούμε ότι ο τηλεψεύτης δεν είναι τίποτ' άλλο, παρά η ακραία εκδοχή όσων μας μαθαίνουν στα σχολεία τους στις εκκλησίες τους και στο στρατό τους.

Στη φτώχεια και την αμορφωσιά ευδοκιμούν περίεργα παράσιτα.

Unknown είπε...

Δυστυχώς όπως τα λες είναι Amig0!:)

Ανώνυμος είπε...

Ναι ειδατε;Ολα τα ΜΜΕ σπιλωνουν την εξεγερση σας και εξυμνουν τον Λιακοπουλο.Ετσι συμβαινουν τα πραγματα.Αντε καληνυχτα τωρα.Σκατα στους φασιστες ρε!Να πεθανουν ολοι ρε!Ειναι δυνατον να μην σεβονται οι αστυνομικοι την ανθρωπινη ζωη;Να πεθανουν ολοι ρε!
Α..δεν σας θελουμε στον στρατο.Παιξτε το πουστηδες η τρελοι οπως το ειδωλο σας για να μην ερθετε..Αντε γεια ρε σαπια κατασκευασματα της "σεβασμο στην ανθρωπινη ζωη" ιδεολογιας σας(αν εχετε τετοια).Πηγαινετε να φατε τα λεφτα του μπαμπα

Filotas είπε...

Σε κουκουλοφόρους εκ πεποιθήσεως δεν μας αφήνει ο ...μπαμπάς να απαντήσουμε! Καληνύχτα!

Πάνερμος...