Παρασκευή 23 Μαρτίου 2007

Πανδράμ, ομάδα γλυκιά, αγαπημένη…

Κυπελλούχος της Ε.Π.Σ. Δράμας για το 2007 είναι από το απόγευμα της Τετάρτης ο Πανδραμαϊκός, ο οποίος στην γλώσσα της καρδιάς ονομάζεται Πανδράμ. Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, που έγινε στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Δόξας, επικράτησε 4-3 στα πέναλτι (κ.α. 1-1)της ομάδας του Γ.Σ. Προσοτσάνης. Αγωνιστικά η μάχη ήταν άνιση καθώς η Προσοτσάνη έμεινε από νωρίς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μίρκου κι έτσι οι παίκτες του Πανδραμαϊκού απέκτησαν πλεονέκτημα. Φιλίππου και Ζορμπίδης διαμόρφωσαν το σκορ του αγώνα. Σοβαρά παράπονα για την διαιτησία του κ. Γκαϊδατζή εξέφρασε η ομάδα της Προσοτσάνης…

Ο Πανδραμαϊκός κατέκτησε χθες ένα ακόμη τρόπαιο σε τοπικό επίπεδο, μια σημαντική επιτυχία που επιβραβεύει τις προσπάθειες διοίκησης και παικτών να δημιουργήσουν μια ομάδα – πρότυπο για το ποδοσφαιρικά δεδομένα του νομού μας. ‘Έναν σύλλογο που δουλεύει μεθοδικά με νεαρούς ποδοσφαιριστές στις ακαδημίες του, δημιουργεί μέρα με την ημέρα ολοένα και καλύτερες υποδομές χωρίς τυμπανοκρουσίες και φιλοδοξεί να επιστρέψει σε μεγαλύτερες κατηγορίες εκεί που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται. Όλα αυτά τα στοιχεία δίνουν στην ομάδα μας, πνοή παρά τους υποβιβασμούς και την οικονομική δυσχέρεια, την κρατούν ζωντανή και γλυκιά τις χρονιές που δεν έρχονται τίτλοι όπως φέτος.


Οι «300» του Πανδραμαϊκού είμαστε περήφανοι για αυτόν το σύλλογο.

H φωτογραφία των πανηγυρισμών είναι από το www.dramasports.gr ενώ στην κάτω φωτογραφία φαίνονται οι εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου του Πανδραμαϊκού στον Μυλοπόταμο.

4 σχόλια:

0comments είπε...

ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΑΑΑΑΡΑ!!!

Filotas είπε...

Aguante la Rosablanca!:)

ci είπε...

Άντεεε , γλυκό να'ναι το σ-κ για όλους μας:)

Filotas είπε...

Πιες απ' το κύπελλο σαμπάνια, που λέει και το άσμα συν-νιφάδα μου!
Καλό Σ-Κ!

Πάνερμος...